BlockShow Europe 2017

6. travnja 2017 će se održati BlockShow Europe 2017 u Alte Kongresshalle u Munchenu. Sama konferencija će biti veliki međunarodni događaj na kojem će se govoriti o novim Blockchain postignućima.

Blockchain je na glasu kao jedna od zaista revolucionarnih tehnologija iz proteklih nekoliko desetljeća. Ove godine industrija je okusila nevjerojatan tijek investicijskih sredstava – količina sredstava koja su investirana u Blockchain startupove je prešla 1 milijardu dolara, a čak dva najveća dogovora postignuta na poljima VC-a ove godine su bila na neki način povezana sa Blockchainom. Kao dodatak treba istaknuti da je tehnologija prepoznata od globalnih ‘divova’ kao što su Visa, PayPal i Mastercard. Ovakvo stanje je samo po sebi stvorilo pogodnu klimu ra daljnji razvoj startupova, a ono što je slijedilo samo je logična posljedica: broj novih Blockchain tvrtki se u proteklih nekoliko godina učetverostručio.

Činjenica da postaje sve priznatiji i poznatiji na svjetskoj sceni, ”najveća inovacija nakon otkrića samog interneta”, Blockchain sve češće dobiva sve veći broj različitih praktičnih implementacija te polako preuzima tržište unutar i izvan financijskog sektora. Upravo iz tog razloga je jedan od glavnih ciljeva BlockShow Europe 2017 konferencije to da ona postane velika međunarodna platforma za pokazivanje najraširenije upotrebe Blockchain usluga u svim mogućim područjima.

No, niti jedan od Blockchain projekata ne postoji u ‘vakuumu’. Ovo znači da postoji velik broj različitih vanjskih faktora koji značajno utječu na cjelokupnu industriju, što samo po sebi ne može biti nikako ignorirano. I iz tog razloga će BlockShow Europe 2017 biti otvoren na način da će se prvo govoriti o trenutnom stanju Blockchaina, a kako konferencija bude tekla tako će program uključivati i rasprave o temama kao što su ”Nadilaženje izazova implementacije Blockchaina, Ekosustav Blockchaina iz perspektive sustava banaka i poduzeća, Sigurnost Blockchaina” i druge. Što se tiče izravnog cilja same konferencije, veliki broj prezentacija u okviru kojih će se govoriti o postojećim revolucionarnim projektima Blockchaina će biti podijeljene na dva dijela. Kao dodatak, sama konferencija će osigurati startupovima mogućnosti natjecanja jednih sa drugima za naslov najboljeg Blockchain startupa u 2017. godini. Samo natjecanje će biti održano pod domaćinstvom Blockchain Anđela.

Zajedno sa predstavljanjem onoga o čemu će se na konferenciji govoriti, CoinTelegraph je isto tako naveo i neke govornike BlockShow Europe 2017. Među njima su neki od najrenomiranijih stručnjaka i korisnika na svjetskoj Blockchain sceni kao što su Adam Stradling (korisnik Bitcoin&Blockchain-a, su-osnivač Bitcoin.com internet stranice), Ismail Malik (šef Blockchain Lab-a i osnivač SmartLedger-a), Bern Lapp (savjetnik u Ethereum Foundation), Jamie Burke (osnivač Blockchain Angelsa), Matej Michalko (osnivač i šef DECENT-a), Ned Scott (šef i su-osnivač Steemit-a) i Bruce Pon (šef i su-osnivač BigchainDB-a).

BlockShow Europe 2017 je organiziran od strane popularnog medija Bitcoin&Blockchain CoinTelegraph u pratnerstvu za platformom iz Zuericha koja se zove Nexussquared, kao i procesorom za Blockchain plaćanja BlockPay. Nadolazeći događaj zasigurno neće biti prvi niti posljednji koji će biti organiziran pod pokroviteljstvom CoinTelegraph-a, jer je u kolovozu ove godine ova tvrtka već organizirala konferenciju pod nazivom ”Helsinki Blockchain Conference 2016”, koja je bila konferencija visokog značaja za sve događaje koji se odvijaju u Skandinaviji i koji su privukli ogroman broj promatrača iz same Blockchain industrije.

Postoji i ekskluzivna božićna ponuda koja je dostupna do 6. siječnja, a više o njoj možete saznati na službenoj BlockShow Europe internet stranici. Imajte na umu da također možete iskoristiti i svoj kod za popust koji glasi CROBIT17 te na taj način dobiti 20% popusta na sve karte za vrijeme registracije na BlockShow Europe Eventbrite stranici.

Vidimo se u travnju!