Hashflare – rudarite kripto valute preko clouda

NE PREPORUČAMO KORIŠTENJE HASHFLARE USLUGE JER NISMO STRUČNI U CLOUD RUDARENJU, VEĆ SAMO INFORMIRAMO LJUDE, SVAKO ULAGANJE RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Cloud rudarenje je usluga koja omogućuje korisnicima da investiraju u rudarenje kripto valuta bez početnih troškova nabave skupe opreme.

Postoje mnogi načini zarade na kripto tržištu, a svi znamo da je najisplativije trgovanje. Naime, trgovanje kripto valutama zahtjeva puno vremena u istraživanje i praćenje grafova, cijena, vijesti itd.

Rudarenje s druge strane više služi kao pasivan prihod, jer ne zahtijeva toliko stresa i vremena, ali potrebna je velika investicija kako bi se nabavila potrebna oprema, zato mnogi ljudi prelaze na rudarenje bazirano na cloudu.

Rudarenje ne ovisi o cijeni, ali veća cijena privuče više rudara pa se samim time težina rudarenja povećava, ali se time dobiva stabilnija mreža.

Donosimo vam korak po korak vodič kako se već danas možete uključiti u rudarenje kripto valuta bez kupovanja tako da tu opremu unajmite.

Želimo istaknuti da svi koji se odluče koristiti ovu platformu, moraju sami istražiti i biti sigurni da znaju kako koristiti tehnologiju te razumijeti osnovne koncepte kriptovaluta. Ne možemo odgovarati za eventualne pogreške ili gubitke korisničkih podataka koji se mogu dogoditi od strane samog korisnika ili nekog eventualnog propusta u tehnologiji ili samoj platformi te financijsko kretanje kripto tržišta kao takvog. Niti jedan od servisa ili tehnologija koje spomenemo nije naš proizvod već su objektivno ocijenjeni kao trenutno jedna od najboljih rješenja na tržištu no nisu jedina.

Što je Hashflare?

Hashflare je usluga rudarenja u cloudu dostupna svima po ekstremno niskim ulaznim troškovima. Što znači da svatko može isprobati ovu uslugu s manjim iznosom prije nego li se odluči skalirati svoju investiciju i postati malo ozbiljniji rudar.

Oprema za rudarenje je pohranjena u visoko tehnološkom postrojenja dizajniranom isključivo za rudarenje kriptovaluta, gdje je drže na idealnoj temperaturi da bi dobili najbolje performanse. Također kompanija vam daje na izbor da odaberete neku od ponuđenih rudarskih grupa (minning pools).

U ovom vodiču ćemo vam objasniti kako možete krenuti rudariti preko Hashflarea Bitcoin, Ethereum, ZCash ili Dash.

Kako krenuti s rudarenjem?

Prvi korak bi bio da napravite svoj račun na njihovim službenim stranicama.

Korak #1: Odite na ovaj link gdje će vam se otvoriti forma s izradom računa

Korak #2: Unesite svoje podatke i stisnite Register

Nakon što ste napravili svoj račun otvoriti će vam se dashboard (kontrolna ploča), to je mjesto gdje će te raditi sve svoje akcije unutar platforme. Također, odmah će vam biti izlistane poruke i objave od strane kompanije.

Korak #3: Odite na svoj email i potvrdite svoj račun

Korak #4: Dodajte svoju Bitcoin adresu da bi mogli primati uplate, stisnite na Settings

Nakon što ste otišli na Settings, unesite svoju BTC adresu.

Na ovom koraku možete ispuniti i svoje kontakt podatke, to će vam trebati ako želite uplaćivati s bankovne kartice. Također, savjetujemo vam da aktivirate 2 way authentication kako bi povećali sigurnost svoga računa.

Kako kupiti Hash power?

Korak #6: Stisnite na “Buy Hashrate 

Korak #7: Potrebno je odabrati algoritam. Bitocin koristi SHA256 pa ćemo u ovome vodiću odabrati njega. Litecoin koristi Scrypt, Ethereum koristi Ethash, Dash koristi X11 a ZCash koristi Equihash, odaberite onaj kojega želite koristiti.

 

Korak #8: Odaberite koliko hash snage želite unajmiti

Hashflare omogućuje novim korisnicima da isprobaju ovu uslugu s minimalnim ulogom od $2.2, pa možete s time isprobati prije nego se odlučite za veće iznose.

Korak #9: Nakon što ste odabrali koliku snagu želite unajmiti, pristisnite “Proceed

Korak #10: Odaberite “Select payment method

Korak #11: Odaberite metodu plaćanja koja vam najviše odgovara (kreditna kartica, Bitcoin, Payoneer itd)

Korak #12: Nakon što ste odabrali metodu plaćanje potrebno je prihvatiti Terms & Conditions i kliknuti Confirm

Nakon što izvršite plaćanje, to bi trebalo biti to, čestitamo postali ste rudar!

Savjetujemo vam da probate sa manjim iznosima dok dobijete dojam kako platforma funkcionira. Nakon što znate kako se sve radi, krenite sa većim investicijama (ako ih uopće imate u planu).

Ako ste se odlučili testirati ovu platformu, registrirajte se na Hashflare, a ako ipak umjesto rudarenja želite kupiti Bitcoin, pogledajte naš vodič kako najbrže kupiti Bitcoin preko Coinbasea.

NE PREPORUČAMO KORIŠTENJE HASHFLARE USLUGE JER NISMO STRUČNI U CLOUD RUDARENJU, VEĆ SAMO INFORMIRAMO LJUDE, SVAKO ULAGANJE RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST.

X