Bitcoin vodič

Najteže je uvijek početi. Kako, gdje, na koji način… Na sva ova pitanja odgovoreno je u ovom vodiču koji će Vas voditi od onih prvih koraka, odabira usluga, pa sve do krajnjeg cilja same tehnologije – kupovine. Za sve koji se do sada nisu susretali sa bitcoin trgovinom i uslugama ovo je pravo mjesto za Vas. Za Vas koji već možda jesu u tim vodama, topla je preporuka da pogledate vodič čisto zbog orijentacije, možda naučite nešto što niste znali.

Ukoliko već niste, svakako bi smo Vam savjetovali da prvo proučite opis tehnologije koja stoji iza bitcoina radi boljeg razumijevanja zašto je upravo ta tehnologija posebna: Bitcoin

Također savjetujemo da se registrirate na portalu kako bi ste bili u mogućnosti dobivati newsletter i sudjelovati u raspravama na forumu! Registriraj se

Vodič je podijeljen u 5 koraka gdje će svaki korak biti prikazan, objašnjen i komentiran.

  1. Otvorite wallet
  2. Odabir mjenjačnice

Nakon odrađenih svih koraka, razumjeti ćete kako sustav plaćanja zapravo funkcionira. Cilj vodiča jest objasniti Vam i pokazati da unatoč tome što je sustav još mlad i „grub“, poprilično je lagan i intuitivan za koristiti.

>>> Prvi korak <<<

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nejasnoća ili prijedloga, javite se! Pokrenite temu na forumu, javite se putem komentara na samom vodiču ili pošaljite mail na info@crobitcoin.com.

 

X