Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na Hrvatski Bitcoin Portal. Korištenjem naše stranice suglasni ste sa sljedećim uvjetima korištenja.

Sadržaj i usluge Hrvatskog Bitcoin Portala i njegove promjene

Hrvatski Bitcoin Portal trudi se da sav sadržaj kojeg možete pronaći na njegovim stranicama bude točan i ažuran. Ne prihvaćamo odgovornost za bilo kakve gubitke ili neugodnosti prouzročene oslanjanjem na integritet i točnost podataka i informacija koje sadržava ova stranica.

Svi članci, stranice, tekstovi, materijali i informacije podložni su subjektivnom i objektivnom pristupu autora te su rad istraživanja ostalih izvora koji su navedeni u određenom članku ili tekstu. Ništa objavljeno na Hrvatskom Bitcoin Portalu ne služi kao prijedlog investicijske, poduzetničke ili bilo kakve financijske aktivnosti niti bi se na isto trebalo oslanjati kod bilo kakvih poduhvata i aktivnosti.

Hrvatski Bitcoin Portal čvrsto preporučuje da sami izvršite neovisno istraživanje i sagledate sve izvore i informacije te se savjetujete s profesionalnim financijskim stručnjacima prije nego donosite bilo kakve financijske odluke.

Poveznice na druge stranice

Određene poveznice, uključujući hipertekst poveznice, odvest će Vas na vanjske internet stranice. Te poveznice pružene su Vama na Vašu volju i uključenje u iste te ne impliciraju bilo kakvu podršku ili odobrenje od Hrvatskog Bitcoin Portala osim ako izričito nije navedeno suprotno. Svi podaci i informacije pronađene na povezanim stranicama podložne su vlasnicima tih stranica te nisu direktno povezani sa Hrvatskim Bitcoin Portalom. Nismo odgovorni za bilo kakav sadržaj izvan naše stranice.

 

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Hrvatski Bitcoin Portal se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja te će prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz odgovarajuću suglasnost, odnosno u skladu s važećim propisima. Navedeni podaci će se ovisno o suglasnosti korisnika/posjetitelja Hrvatskog Bitcoin Portala koristiti primjerice u svrhu informiranja korisnika o uslugama i sadržajima Hrvatskog Bitcoin Portala, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja sadržaja i usluga Hrvatskog Bitcoin Portala

Hrvatski Bitcoin Portal koristi tzv. kolačiće (eng. cookies) kako bi bio u mogućnosti besplatno pružiti uslugu korisnicima s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika usluge Hrvatskog Bitcoin Portala samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta te mu omogućuje da se učinkovitije služi Hrvatskim Bitcoin Portalom i on automatski istječe kada korisnik zatvori svoj preglednik. Osim toga, Hrvatski Bitcoin Portal prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika usluge Hrvatskog Bitcoin Portala u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html .

 

Pristupačnost

Hrvatski Bitcon Portal trudi se stranicu učini što pristupačnijom, koliko god je to moguće za korisnike s bilo kojom vrstom onesposobljenja ili invaliditeta. Hrvatski Bitcoin Portal nema ni na koji način namjeru diskriminacije naspram bilo kojeg korisnika usluga Hrvatskog Bitcoin Portala.

X