12 regionalnih ICO-ova će pitchati na prvom Balkan ICO Pitch događaju

0

U Zagrebu će se 05.06.2018 održati prvi regionalni ICO pitch događaj pod organizacijom troje regionalnih udruga – Blockchain Think Thank (SLO), Bitcoin Asocijacija Srbije (SRB) i Udruge za Blockchain i Kriptovalute (CRO). Događaj će se održati u prostorijama HUB385 s početkom u 17:30 sati.

Pod originalnom inačicom ICO Express koja je prošla mnoge slovenske gradove i startupe gdje su isti imali priliku prezentirati svoje blockchain projekte u slovenskoj zajednici, ovaj događaj dobio je regionalnu notu te s nazivom Balkan ICO Express sada pokriva cijeli Balkan. U tome pomaže regionalna suradnja između troje udruga koje su ujedno i organizatori ovog događaja.

Ovaj inovativni koncept ICO turneje ima za cilj promociju balkanskih ICO projekata i startupa pred investitorima, savjetnicima i općom zainteresiranom populacijom. Format ICO pitcha je poprilično jednostavan te se sastoji od kratke 5-minutne prezentacije tima gdje je potrebno reći najbitnije informacije vezane uz projekt i koji problem rješavaju.

Popričali smo s jednim od organizatora, Vlahom Hrdalom, ujedno i predsjednikom UBIK-a.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

“Na organizaciju Balkan ICO Expressa smo se odlučili nakon razgovora sa srodnim udrugama iz Slovenije i Srbije. Došli smo do zaključka da bi među brojnim ICO-ima koji se svakodnevno pojavljuju bilo lakše prepoznati kvalitetnu ideju i tim ako biste se mogli uživo uvjeriti u potencijal i vjerodostojnost pojedinog projekta.”

Iz udruge UBIK također poručuju:

Nadamo se da će ovaj događaj prerasti u stalni forum na kojem će se investitori, savjetnici i kripto-zajednica moći lakše povezati s autorima ICO-a, ali im i ponuditi svoj feedback o njihovim projektima.

Prijavljeni projekti

Među trenutnim prijavama moći ćete slušati pitcheve sljedećih ICO projekata:

 1. Beyond Seen Screen
 2. DataFy
 3. Enasol
 4. Equinox
 5. HoneyComb
 6. Swip Style
 7. Tolar
 8. Vayla

Od svih pristiglih prijava do 30.5.2018, žiri će odabrati još 3 projekta koji će dobiti priliku za pitch.

Kriteriji za odabir projekata su sljedeći:

 • ICO projekt mora biti javno obznanjen
 • Mora biti u pred-ICO fazi
 • Lociran bilo gdje u SEE regiji

Kako bi se pokrili troškovi organizacije, stavljena je naknada od 1 ETH za sve prijavljene startupe. Uplata se može izvršiti na ETH adresi: 0xDAAF20EA5a21942AB3BF0E1c4c3F41E752743199. Ako prijavnica nije zaprimljena prije 12:00 CEST 30.05.2018, tada te prijave neće biti razmatrane.

Za više informacija, kontaktirajte info@ubik.hr 

Za sve prijavljene timove, osigurane su promotivne cijene akomodacije u Swanky Mint Hostelu.

Agenda

 • 17:30 – Pozdravno predavanje od organizatora
 • 17:45 – Pregled agende i najava timova za pitchanje
 • 18:00 – Prezentacija 4 ICO timova
 • 18:30 – Glazbeni intermezzo
 • 18:45 – Prezentacija 4 ICO timova
 • 19:15 – Kratak panel “Tržište ICO-ova”
 • 19:35 – Prezentacija 4 ICO timova
 • 20:00 – Završetak službenog programa
 • 20:30 – Umrežavanje i after party u Swanky Monkey Garden (Ilica 50)

Registraciju za ovaj događaj možete odraditi na sljedećoj poveznici. Karte su besplatne za sudionike, no broj mjesta je ograničen.

“Telegram"

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X