50 Cent posjeduje 700 Bitcoina!

0

Slavni pjevač, Curtis James Jackson poznatiji kao 50 Cent prepoznao je Bitcoin još u 2014. godini i prihvatio ga kao sredstvo plaćanja za svoj album Animal Ambition.

Dolar ili Bitcoin? Za mene je to sve novac jer ako želite da posao uspjeva, morate pratiti tehnologiju. 50 Cent

Cijena albuma repera tada iznosila 5,50$ što je u protuvrijednosti bilo jednako 0.0088 BTC.

Koliko danas vrijedi ta prodaja?

Tijekom 2014. reper je zaradio oko 700 Bitcoina koji su tada vrijedili preko 400.000$. Nakon eksplozije kripto tržišta krajem 2017., reper je objavio kako nije prodao niti jedan Bitcoin. Ukoliko uzmemo prosječnu vrijednost Bitcoina danas, što je oko 11.000$ vidimo da je 50 Cent time postao bogatiiji za 7 milijuna dolara.

Svoju sreću ne skriva, pa je tako i na Twitteru krenuo twittat o Bitcoinu.

Uz to je na Instagramu objavio da je ponosan sam na sebe, osobito jer je u jednom trenutku čak i zaboravio na Bitcoine koje ima.

Kada je reper prepoznao Bitcoine?

Kupnja albuma išla je preko BitPay-a, a posebnim ponosom isticali su se i direktori pa je izjava Tony Gallippi-ja brzo obišla medijske natipise.

Uzbuđeni smo što će Bitcoin postati korišten i od strane utjecajnih umjetnika kao što je 50 Cent. Tony Gallippi

Iako su mnogi obožavatelji optužili repera da je ovo samo marketinški trik kojim je želio probiti svoj novi album, izgleda da je ovo ipak bio mudar poslovni potez.

BitPay i danas u trendu

BitPay svakim danom dobiva novu podršku korisnika, a najsvježije novosti su kako si pomoću ShapeShift možete olakšati trgovanje Bitcoinima te ih u bilo kojem trenutku možete pretvoriti u BitcoinCash ili obrnuto. Ova opcija riješit će mnoge probleme, a kako sve funkcionira provjerite u sljedećem videu!

Ovim partnerstvom korisnici BitPay dobivaju pogodnosti koje će opet konkurirati i potaknuti ostale trgovce da im se pridruže.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X