Adidasov NFT zauzeo 2. mjesto na OpenSea platformi

0

U svom debitantskom vikendu, prvi NFT iz Adidas Originals projekta “Into the Metaverse” generirao je 11.391 Ethera, koji trenutno vrijede više od 43 milijuna dolara, na OpenSea platformi. Poredana po volumenu trgovanja, ova kolekcija je stigla do drugog mjesta na OpeanSea odmah iza nakon RTFKT-ove kolekcije Clone X & Takashi Murakami.

U suradnji s Bored Ape Yacht Clubom, PUNKS Comic-om i gmoneyjem, Adidas Originals zajedno je stvorio jednu vrstu digitalne imovine te stavio 30.000 primjeraka istog artikla na prodaju 17. prosinca. Gotovo 20.000 primjeraka Phase 1 NFT-a je dosad prodano.

Prema Adidasu, 15,5 milijuna dolara je generirano tijekom Early Access minta koji se morao pauzirati i ponovno pokrenuti nakon nekoliko sati zbog tehničkih problema s Mutant Ape Yacht Clubom koji nije mogao mintati.

Adidas nije napravio klasični kolekcionarski NFT

Ovaj NFT nije kolekcionarski predmet već pristupni token koji svom vlasniku omogućuje ekskluzivni pristup virtualnim “wearablesima” u metaversu za blockchain igru Sandbox, ali i mogućnost otkupa odgovarajućih fizičkih Adidas proizvoda tijekom 2022. godine.

Vlasnici NFT-a također bi mogli dobiti fizičku verziju PUNKS Comic Issue 2: X Marks the Drop, grafičku priču o svim likovima u kolekciji. Strip je također dostupan zasebno za kupnju na PUNKS Comic profilu OpenSea. PUNKS Comicov razvojni tim Pixel Vault je navodno uzeo dio prihoda od OpenSea prodaje i vratio ga u riznicu PUNKS zajednice.

Nakon što je tweetao o partnerstvu s Coinbaseom i prikazao vlastito zemljište u Sandboxu, Adidas je ozbiljno zagazio u metavers s uspjehom svoje ove ekskluzivne NFT prodaje. Kao što smo prošli tjedan izvijestili, njihov glavni rival Nike također je proširio svoj digitalni branding. Nike se udružio s brandom koji dizajnira virtualne tenisice i kolekcionarske predmete, RTFKT. Upravo je RFTFKT trenutno na vrhu trending ljestvice OpenSea platforme sa svojom kolekcijom.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X