Ažurirani Cardano SPO-i proizvode 42% novih blokova

0

Input Output Hong Kong (IOHK), blockchain tvrtka koja stoji iza mreže Cardano, kaže da je dugo očekivani Vasil hard fork “sve bliže” nakon otkrivanja tri kritična indikatora koji će pokrenuti ažuriranje glavne mreže.

U Twitter objavi 25. kolovoza, IOHK je sa svojih 265.800 pratitelja podijelio svoj najnoviji “status pokretanja” nadogradnje Vasil, s ažuriranjima o “tri indikatora kritične mase” koji će odrediti kada će ažuriranje glavne mreže krenuti.

To uključuje 75% mainnet blokova proizvedenih od strane nodeova koji pokreću 1.35.3 verziju, oko 25 nadograđenih burzi (što predstavlja 80% likvidnosti), kao i prvih deset ključnih mainnet Dapp-ova koji također moraju biti nadograđeni.

U četvrtak je blockchain tvrtka primijetila da Stake Pool Operatori (SPO) koji pokreću najnoviji node 1.35.3 sada čine 42% proizvodnje blokova mainneta, što je sada na više od pola puta do potrebnih 75%.

IOHK je također primijetio da je jedna od najvećih svjetskih burzi, Binance, navodno nadogradila svoje Cardano nodeove na najnoviju verziju. Tvrtka je ciljala na otprilike 25 burzi za nadogradnju svojih nodeova, jer bi to činilo približno 80% ukupne likvidnosti Cardano tokena.

Što se tiče njegovih mainnet decentraliziranih aplikacija (DApps), IOHK je potvrdio da će i dalje podržavati razvoj mnogih DApp-ova na Cardanu, a četiri od deset najvećih decentraliziranih aplikacija već su potvrdili da aktivno testiraju na nodeu 1.35.3.

IOHK je također podijelio da nisu identificirani novi bugovi, ostavljajući devet manjih bugova s ​​kojima se još treba pozabaviti, a nijedan od njih neće uzrokovati nenamjerni hard fork. Dugo očekivani Vasil hard fork usmjeren je na smanjenje veličine transakcije i omogućavanje veće mrežne aktivnosti uz smanjenje troškova.

Nakon što je IOHK 19. svibnja objavio roadmap koja je planirala hard fork 29. lipnja, Vasil nadogradnju muče kašnjenja kao i gotovo sve velike nadogradnje u kripto sektoru. Ali to je i očekivano s obzirom na to da je tehnologija nova, a u pitanju su sredstva korisnika koja programeri žele osigurati što je više moguće.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X