Hrvatski startup Beyond Seen Screen kreće u privatnu prodaju tokena

0

Inovativni tim iza platforme Beyond Seen Screen, priprema se za ICO kampanju koja će platformi dati finalni poticaj za plasiranje na globalno tržište. Sa 30.04.2018, krenuli su u privatnu prodaju tokena za institucionalne i privatne investitore.

Prije dvije godine, osnivači Beyond Seen Screen-a došli su na ideju o idealnoj tehnologiji koja će promijeniti način konzumiranja video sadržaja. Potaknuti svojim osobnim navikama, traženjem dodatnih informacija vezanih za filmove, glazbu, itd., smislili su rješenje koje omogućuje brz dohvat informacija.

Popričali smo sa jednim od osnivača BSS-a, te ujedno i CEO-om, Mariom Drevenšekom:

Razvili smo novu digitalnu platformu koja omogućava interaktivnost s video sadržajem koji se prikazuje na ekranu. Kroz aplikaciju na pametnom telefonu, platforma dostavlja dodatne informacije vezane za prikazani sadržaj. Beyond Seen Screen nije samo ideja već je funkcionalna platforma.

Samu demonstraciju kako proizvod trenutno radi možete vidjeti na sljedećem videu:

Funkcionalnosti platforme

Kako platforma radi? Pomoću Beyond Seen Screen web aplikacije, informacije koje se žele dostaviti gledateljima, dodaju se u bazu i vežu na video materijal. Gledatelji, pomoću Beyond Seen Screen aplikacije na pametnom telefonu i kamere u telefonu, skeniraju video sadržaj koji gledaju na ekranu.

Platforma im kao rezultat skeniranja vraća informacije koje su vezane za taj video sadržaj. Ono što je Shazam za audio, to je Beyond Seen Screen za video. Tehnologija koja mijenja način na koji gledamo televiziju uz novu dimenziju interakcije sa video sadržajem.

Interakcija korisnika

Kompozicija tima

Osnivači Beyond Seen Screen plaforme, Mario Drevenšek, Miroslav Zarić i Krešimir Puljić, veterani su u televizijskoj industriji s preko 30 godina zajedničkog iskustva u svim domenama produkcije video sadržaja. Njihovo pozadinsko iskustvo i distribucija kroz 3 glavne menađment pozicije strateški osigurava pokrivenost projekta na svim vertikalama (izvršno, operativno i tehnološki)

 

Također, Beyond Seen Screen tim sačinjen je od nekoliko prominetnih slovenskih imena kao što su Petar Merc na poziciji pravnog savjetnika i Vanje Čas kao direktorice marketinga. Oboje donose veliko iskustvo iz susjedne Slovenije koja redovno izbacuje ICO projekte koji sakupljaju preko 10 milijuna USD vrijedne investicije.

Beyond Seen Screen trenutno radi na akviziciji strateških partnera i savjetnika, a jedan od savjetnika koji se nedavno pridružio timu je Dubravko Merlić, veoma poznati televizijski producent sa preko 20 godina iskustva u medijskoj industriji.

 

Inicijalna ponuda tokena (ICO)

Beyond Seen Screen startup priprema ICO (Initial Coin Offering) crowdfund kampanju s kojom će skupiti dovoljno sredstava za plasiranje platforme na globalno tržište, a uz to iskoristiti kampanju za pozicioniranje brenda u samoj industriji.

Soft cap za projekt je 2000 ETH, dok je hard cap 18000 ETH. Alokacija tokena je u sljedećem razmjeru gdje je 60% tokena namjenjeno za ICO investitore:

 

 

Ono što je specifično za ovaj projekt u odnosu na mnoge druge ICO-ove jest da je ovdje već razvijena cijela platforma koja radi u produkcijskom okruženju. Ova činjenica svakako upotpunjava dojam cijelog projekta zbog toga što je u isti već uloženo poprlično kapitala i vremena od strane tima, a to samo potvrđuje nivo dediciranosti projektu.

Javna ponuda tokena planirana je za drugi kvartal 2018, a sa svibnjem je krenula ponuda za privatne i institucionalne investitore. Više informacija možete saznati na službenim stranicima Beyond Seen Screen.

Ukoliko ste zainteresirani podržati ovaj projekt u privatnim rundama investicija, pridružite se Telegram grupi gdje možete stupiti u direktan kontakt sa osnivačima projekta. 

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X