Binance kartica neće biti izdana od strane VISA-e?!

0

Logotip Visa koji je svojevremeno prikazan na Binance kartici misteriozno je nestao. Pored toga, originalni blog post koji spominje Visa-u kao izdavača kartice uređen je te više ne sadrži Visa kao izdavača.

Već je davno Binance najavio kako se sprema lansirati Binance karticu kroz partnerstvo s Visa-om. Međutim, sudeći po iznenadnom nestanku Visa-e s promotivnih slika i bloga, izgleda kako se to partnerstvo neće ostvariti.

Binance se već duže vrijeme pokušava probiti u industriju debitnih i kreditnih kartica. Stoga, kad je sadašnji predsjednik uprave Changpeng Zhao najavio da će ove godine izraditi vlastitu karticu, za mnoge to nije bio veliki šok. Međutim, vijest je naišla na žestoke kritike s obzirom na prošlost Visa-e i kripto sektora.

Danas se, međutim, čini da nešto nije u redu s obzirom na to da je misteriozno nestao Visa logo koji je svojevremeno bio vidljiv na Binance kartici. Uz to, originalni blog post u kojem se spominje Visa kao izdavač kartice uređen je. Iz ovoga su proizašla mnoga pitanja koja se tiču ​​legitimnosti Binance kartice.

Promjene na kartici

Izvorni promotivni blog post Binance kartice objavljen 26. ožujka glasio je:

“Binance karticu izdaje Visa, a prihvaća je više od 46 milijuna trgovaca u 200 regija diljem svijeta, što olakšava kupovinu kriptovaluta više nego ikad prije.”

Danas je ta specifična rečenica lagano izmijenjena da glasi:

“Binance karticu primit će više od 46 milijuna trgovaca offline i online u 200 regija, što olakšava kupovinu kriptovaluta više nego ikad prije.”

Pored toga, uklonjen je i logo Visa na promotivnoj slici Binance kartice. Ako posjetite Binance web stranicu, na promotivnoj fotografiji kartice više nije prikazan logo Visa. To se moglo vidjeti i na Twitteru sa Binanceovog službenog računa, nažalost, taj tweet je uklonjen.

Teorije oko uklanjanja

Binance tek treba objaviti službenu izjavu o onome što se događa. U međuvremenu, kripto zajednica je izmislila nekoliko teorija kako bi shvatila situaciju. Prvo i najvažnije, postoje tvrdnje da Binance nije uspio uvjeriti Visa-u u priču o kriptovalutama.

S druge strane, čini se da mnogi imaju ideju da je riječ o promotivnom štosu koji je krenuo po zlu. Binance je možda tražio proširenje svoje korisničke baze upotrebom Visa logoa na Binance kartici. Visa je to otkrila i kontaktirala Binancea tražeći da ukloni njen logotip iz svih svojih promotivnih materijala.

Pravi razlog zašto je Binance napravio ovu promjenu još uvijek nije poznat. Preostaje nam čekati službeno priopćenje u vezi s ovim pitanjem iz Binancea. Ostaje veliko pitanje, ako je Visa van igre, tko će transakcijski procesirati Binance kartice?

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

This image has an empty alt attribute; its file name is cta-crobitcoin-final-1024x197.png
* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X