Bitcoin bankomati dolaze u London, Singapur, Seattle…

2

Nakon što su uspješno lansirali svoj prvi Bitcoin bankomat u Vancouveru, Bitcoiniacs, tvrtka za trgovanje bitcoinom iz Kanade širi horizonte te želi postaviti svoje bankomate u Londonu i Singapuru. Svoj prvi bankomat u Vancouveru izradili su u suradnji s Robocoinom koji stoji iza tehnologije te će kod daljnjih implementacija također surađivati.

bakomat

Trenutno je u procesu traženje lokacija u Singapuru i Londonu za postavljanje bankomata. Naglasak je na Singapuru u kojeg su usmjereni najveći planovi za širenje zbog dobro uređenih smjernica, regulativa i poreza što se tiče Bitcoin protokola.

Ranije spomenuti Robocoin, stacioniran u Las Vegasu, krenuo je u pohod na SAD te planira postaviti prve bankomate u Seattlu i Austinu. Također imaju planove za širenje u Europu i Aziju.

Bankomati će omogućiti ljudima da mijenjaju bitcoinove za gotovinu, ili obratno, tako što će transakciju obaviti putem svojih digitalnih novčanika na smartphonovima.

 

Sources:

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

2 Comments

  1. Pingback: UK uklanja PDV sa Bitcoin trgovanja! - Hrvatski Bitcoin Portal

  2. Pingback: Bitcoin bankomati zamjenjuju Web Kioske | Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X