Bitcoin će dostići $10000 u manje od godinu dana

0

Iako je rekao da digitalne valute kao što je Bitcoin pokazuju znakove kreiranja “balona”, milijarder Michael Novogratz ide all-in.

Bivši manager Fortress Investment Group je izjavio kako već neko vrijeme investira u Bitcoine i Blockchain tehnologiju, te da vidi kako će Bitcoin dostići vrijednost veću od $10 000 u sljedećih 6 do 10 mjeseci. Michael objašnjava da vjeruje da će se to dogoditi zbog povećanog interesa investitora u ovaj oblik investiranja. Bitcoin je prema CoinDesk-u, u utorak postigao vrijednost od $4874.

“Čujem kako gomila dolazi”, tako se izrazio Michael u Utorak na CNBC-u gdje se gomila odnosi na nove investitore koji će tek uči na tržište kriptovaluta.

“Nikada nisam pomišljao da ću se vratiti nazad iz mirovine, ali ovo je vrijeme je pre uzbudljivo i odlučio sam izgraditi business, zaposliti hrpu pametnih osoba i kako bi skupa izgradili ovaj fond… i nadam se da ćemo uspjeti izvući najbolje iz ove revolucije, zapravo, decentralizirane revolucije.”

Novogratz pokreče fond vrijedan više od $500M za investiranje u kripto valute i ICO-e. Kako ne bi sve ostalo samo na riječima, već je investirao $150M svog vlastitog novca u fond (Galaxy Digital Assets Fund), a planira ostatak skupiti iz drugih izvora, uglavnom bogatih individualaca i familija) do Siječnja iduće godine.

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: cnbc.com

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X