Bitcoin industrija igara na sreću i Bitcoingg

3

Menadžer razvoja Bitcoin Gambling Guide (Bitcoingg) i naš partner, Chris Evans, intervjuiran je u iGB Affiliate izdanju za kolovoz/rujan gdje priča o još jednoj grani Bitcoin industrije, a to su – igre ne sreću, odnosno kockanje!

bitcoingg

Bitcoingg

iGB Affiliate je jedan od najvećih pružatelja informacija općenito ovog područja igara na sreću, tzv. iGaming. U novom su izdanju izdali mnoštvo članaka i tema koje su usmjerene na brzorastući bitcoin i ostale kriptovalute u iGaming sektoru, referencirajući da se taj isti sektor online igara naveliko okreće prema Bitcoin tehnologiji.

U iGB intervjuu Chris je podijelio svoja mišljenja koja se tiču ovog tržišta u nastajanju te potencijalima koji se javljaju za potencijalne partnere, pogotovo sada kada Bitcoin industrija igara na sreću pruža velike mogućnosti za sve koje zanima „online gaming business“.

Ako vas zanima nešto više o samo temi o kojoj je bilo razgovora sa Chrisom ili općenito o ovom sektoru Bitcoin industrije, preporučamo da pogledate posljednje digitalno izdanje iGB Affilate, u kojem možete pronaći štošta zanimljivog!

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

3 Comments

    • Vidreven on

      Hvala. Bio je blog zamro, ali pokušat ću biti aktivniji. Još sam da kreativnije ime smislim 🙂

Leave A Reply

X