Bitcoin je 17% udaljen od postavljanja mjesečnog ATH-a

0

Ako se Bitcoin zatvori na trenutnim razinama cijena, ostvarit će drugu najvišu mjesečnu razinu zatvaranja “svijeće” (stupca u grafu) ikada. Analitičari predviđaju da će ova digitalna imovina u idućem tjednu još porasti u cijeni kako bi obilježila najviše mjesečno zatvaranje ikad, iznad približno 13.800 dolara.

Komentirajući kako Bitcoin treba narasti za “samo” 17% da bi postavio novi mjesečni ATH, glavni tehnički analitičar u Blockfyreu rekao je:

“Bitcoin-u je potreban rast od samo 17% ovog mjeseca kako bi prestigao najvišu cijenu 2019-te godine, ali i imao najviše mjesečno zatvaranja cijene u povijesti! Iznimno smo blizu ovome.”

Analitičari kažu kako će ovaj scenarij, ako se dogodi, biti veoma značajan za bullove. Kažu da će to potvrditi da je Bitcoin u makro bullish trendu koji će s vremenom podići Bitcoin iznad trenutno najviše razine cijene od 20.000 dolara.

Kontroliraju li bullovi trenutno tržište?

Bitcoin za sada ostaje ispod svojih najviših razina. Ipak, analitičari su sigurni da bikovi već kontroliraju ovo tržište.

Raoul Pal, bivši šef Goldman Sachsovog prodajnog odjela za europske hedge fondove, rekao je početkom ove godine da je više bullish prema Bitcoinu nego ikad prije. Citirao je tehničke i fundamentalne analitičare kako bi izrazio svoj optimizam.

S tehničke strane, napomenuo je da je Bitcoin probio ključan Pennant pattern koji je zadnje tri godine ograničavao njegov rast cijene. Dužina ovog tehničkog uzorka sugerira da mu se može pripisati velika važnost.

Na fundamentalnoj strani stvari, Pal je istaknuo da je Bitcoin jedina imovina koja je uspjela nadmašiti rast bilance G4. Iako povijesni prinosi ne potvrđuju buduće kretanje imovine, Pal smatra da je to znak da je Bitcoin dobro “skladište” vrijednosti.

Mike McGlone, viši analitičar u Bloomberg Intelligenceu, također je optimističan. Smatra da će brojni makro trendovi, zajedno s pozitivnim tehničkim i fundamentalnim mjernim podacima, pogurati ovo novonastalo tržište.

Kakvo je vaše mišljenje? Nalazimo li se u bull marketu ili na daljnji rast kripto tržišta moramo još čekati?

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X