Bitcoin prestigao rekordne visine iz 2014!

1

Cijena Bitcoina je ‘preskočila’ dvije velike ljestvice, čime se tržišna vrijednost Bitcoina drastično povećala i sada je u takvom stanju kakvo nismo vidjeli još od veljače u 2014. godini. Bitcoinova cijena je trenutno na 808.22$ (prema onome što možemo vidjeti iz CoinDesk USD Bitcoin Price Index-a, ili kraće BPI-ja u trenutku pisanja) što je najveći skok u vrijednosti u proteklih 34 mjeseca.

Bitcoin – kretanje cijene u zadnjih 3 mjeseca

Ova vrijednost ne samo da je ‘pretekla’ proteklu najvišu vrijednost Bitcoina (koja je iznosila 781.31$) od ljeta ove godine nego je uz to i pokazala kako se cjelokupna vrijednost Bitcoina drastično povećala te da su očekivanja koja su se odnosila na takva povećanja bila itekako opravdana.

No, prema onome što možemo vidjeti iz današnjih kretanja, bitcoin se konačno ‘probio’ i nadišao svoje dosadašnje godišnje iznose. Vrijednost bitcoina je već nekoliko puta samo ovog mjeseca iznosila 781$ i što je sve dosad bilo gotovo pa nemoguće.

Bez obzira na to hoće li se ovo materijalizirati ili ne, ono što je očigledno jest to da je dosad ove godine cijena bitcoina donijela veliku dobit i to od čak 80%- od 430$ koliko je iznosio prošle godine do više od 800$.

Treba reći kako namjena ove informacije nije pružanje savjeta u vezi investiranja.

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

1 Comment

Leave A Reply

X