Bitcoin probio barijeru od $6000 s kapitalizacijom većom od 100 milijardi dolara

0

Najpopularnija kriptovaluta Bitcoin, u zadnjih 24 sata je probila barijeru od $6000, te je trenutno najviša vrijednost koju je postigla $6194. Početkom listopada smo pisali kako će Bitcoin vrlo vjerojatno tijekom 2017  probiti barijeru od $6000, te se to dogodilo puno ranije nego smo očekivali.

Prema podacima sa coinmarketcap.com ukupna kapitalizacija Bitcoina trenutno iznosi više od 100 milijardi dolara, samo za usporedbu, kapitalizacija Bitcoina prije ravno 30 dana se kretala oko $60M što je skoro duplo povećanje novca koji cirkulira u tržištu Bitcoina.

Bitcoin don’t care

Već godinama, Bitcoin se svakako naziva, ali je poznat meme “Bitcoin don’t care”. Bez obzira na to što Kina napravi, bez obzira na to što Rusija napravi, vrijednost Bitcoina ne prestaje rasti. Sada kada je napokon probio rekordnu vrijednost od $6000 pitamo se kada će stati?

Vrlo vjerojatno će vrijednost Bitcoina krenuti padati nakon forka 26.10. ali koliko će uistinu izgubiti na vrijednosti, nitko ne zna. S obzirom na to da je sada probio $6000 vrlo je moguće da više nećemo vidjeti Bitcoin ispod $5000.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X