Bitcoin skočio na $6500 nakon najave CME burze

1

Digitalna valuta koju je Jamie Dimon, izvršni direktor JPMorgan banke, nazvao prevarom se podigla na sasvim novu razinu s najavom CME Group da će uvesti trgovanje Bitcoinom do kraja ove godine.

Prije mjesec dana, Terrence Duffy, izvršni direktor CME Groupe, je izjavio kako ne predviđa uvođenje Bitcoina u nekoj skorijoj budućnosti. Sada je izjavio da je ključni razlog u ovoj promjeni došao zbog pritiska klijenata da se uvede podrška za Bitcoin. Ova vijest je glavni razlog zašto je Bitcoin probio novi rekord i trenutno se prodaje po cijeni od visokih $6500.

Na ovaj način će Bitcoin postati dostupan profesionalnim trgovcima i investitorima koji do sada nisu ulagali u ovu vodeću kripto valutu zbog raznih zakonskih regulativa oko sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma.

Ovo je velika vijest za kripto, Kyle Samani

Ako ste spremni kupiti svoj prvi Bitcoin, pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako ga najjednostavnije i najbrže kupiti.

Izvor: bloomberg.org

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

1 Comment

  1. Pingback: Coinbase dobio 100 000 korisnika u manje od 24 sata - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X