Bitcoin se spominje u The Big Bang Theory

0

Sigurno ste svi čuli za seriju Teorija velikog praska, ili po engleskom The Big Bang Theory, ovaj četvrtak bude objavljena epizoda gdje će se govoriti o Bitcoinu.

Teorija velikog praska je popularna Američka serija koja se prikazuje na CBS-u. U seriji se radnja događa oko grupe “geekova” koji žive u Californiji. Ova serija je postala jedna on najbolje ocijenjenih serija s obzirom na inženjerske fore, šale itd. Trenutno se prikazuje 11-ta sezona serije a ovaj četvrtak dolazi epizoda pod naslovom The Bitcoin Entanglement.

Tijekom sedme epizode, BBT je pronašao laptop koji je pripadao bivšem dečku od Penny, a laptop sadrži Bitcoine. U seriji je Howard izjavio kako ne može vjerovati da jedan Bitcoin sada vrijedi $5000, na što ga je Leonard posjetio da su ih rudarili prije par godina. A Leonard je odmah izrazio želju da sa svojim dijelom uloga kupi ni više ni manje već TIGRA.

12.6 milijuna gledatelja će pogledati epizodu o Bitcoinu

Više od 12 milijun ljudi će pogledati epizodu gdje se priča o Bitcoinu, novčanicima i rudarenju na humorističan način. Hoće li to približiti Bitcoin malo bliže široj publici, tek ćemo vidjeti.

Bitcoin s porastom svoje popularnosti ne može izbjeći spominjanje u televizijskim serijama. Tako je do sada bio spomenut na The Good Wife, Mr. Robot, The Simpsons pa čak i na Jeopardy.

Ova epizoda je snimana dok je Bitcoin vrijedio oko $5000, tako da je za očekivati da će neki podaci u seriji biti pogrešni, ali to bi samo moglo još više pozornosti privući jer će gledatelji vidjeti koliko Bitcoin sa svojom vrijednosti uistinu brzo raste.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Izvor: TBS , News Bitcoin

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X