Bitcoinima možete kupiti i dijamante!

0

Poznata draguljarnica Samer Halimeh iz New Yorka, objavila je kako prihvaćaju Bitcoine kao sredstva plaćanja u svojim poslovnicama.

Samer Halimeh je u svojem dosadašnjem poslovanju većinu transakcije izvršavao  u američkim dolarima, međutim tržište zahtijeva promjene.

Budući da su ciljana publika Samer Halimeh klijenti,  koji trguju luksuznim dobrima, na njihovu inicijativu pokrenuto je prihvaćanje Bitcoina kao sredstvo plaćanja za dijamante.

Trgovina dijamantima za Bitcoine je najnovija industrija koja je prihvatila kriptovalute. Također, prihvaćanjem Blockchain želi se smanjiti trgovina lažnim dijamantima te smanjiti kriminal na ovom luksuznom tržištu.

Sam direktor Samer Halimeh, izjavio je kako će im prihvaćanje Bitcoina otvoriti vrata na svim dijelovima svijeta. Izričito se nadaju kako će se potrošnja njihovih potrošača iz Afrike, Kine, Indije i Brazila sada povećati. Prihvaćanjem Bitcoina žele smanjiti geografske barijere te stvoriti svojim klijentima bržu kupnju koja će biti bez naknada pa će ujedno i biti jeftinija.

Trgovanje će podržati BitPay koji će osigurati sigurnost plaćanja Bitcoinima.

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: cointelegraph.com

 

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X