Bithumb radi na popularizaciji kripto valuta

0

Jedna od najvećih kripto burza Južne Koreje, Bithumb, izjavila je da u svojim kratkoročnim planovima ima za cilj postaviti kioske u restorane i kafiće kojima će se omogućiti potrošačima da plaćaju za svoju narudžbu hrane upravo u kriptovalutama koje drže na Bithumbu.

Iza ovog projekta stoji partnerstvo između kriptoburze Bithumb i proizvođača kioska Unos Spaces, Tros Systems i IYU, a ovom suradnjom žele stvoriti optimizirane kioske za mala i srednja poduzeća koja svoje poslovanje vode na raznim franšizama hrane te za restorane i kafiće koji će primjenom istih, stvoriti prednost na tržištu nad svojom konkurencijom.

Lokalne državne novine, Zdent objavile su da je Btihumb sa svojim suradnicima za sada na tržište plasirao tri uređaja, od toga dva kioska Touchpad i Touchbone, koji omogućuju vlasnicama koji se odluče na njihovu implementaciju, proizvod prilagođen njihovoj veličini te veličini prometa kojeg ostvaruju. Korištenje kisoka Touch B bit će ponuđeno poduzećima na tržištu za 10% manje od trenutačne cijene na tržištu kako bi se što više poduzeća uključilo u primjenu kioska u poslovanju.

Treći proizvod koji će Bithumb predstaviti na tržištu jest Bithumb Cache, uređaj kojim će Bithumb klijenti moći konvertirati svoja sredstva za korištenje na kiosku pomoću svojih lozinka stvarajući pritom “sinergiju između hrane i poslovanja”.

Kontinuirano radimo na razvoju raznih industrija koje su zasnovane na Blockchainu, a ovaj projekt je samo jedno rješenje kojim želimo pružiti mogućnost malim poduzećima da se uključe s nama u partnerstvo i na taj način stvore značajne prednosti na tržištu, držeći pritom niske cijene usluga. Bithumb

Novi projekti Bithumb-a svakim korakom

Nedavno je Bithumb potvrdio svoje partnerstvo s jednom od najvećih platformi za bookiranje hotela u državi, Good Choice koji u svojoj mreži ima više od 50 000 hotela, a ovom suradnjom svi hoteli će početi prihvaćati plaćanje u kriptovalutama te će se za početak koristiti 12 kriptovaluta.

“Naše partnerstvo s najvećom nacionalnom aplikacijom za smještaj omogućit će J. Koreji da se pridruži globalnom trendu i sve većoj upotrebi kriptovaluta, što dovodi do jednostavnijeg i sigurnijeg plaćanja, a ujedno i prikazujemo sve veću primjenu kriptovaluta u državi.” Bithumb

Bithumb na 6. mjestu prema obujumu trgovine

Prema podacima s CoinMarketCap-a u vrijeme pisanja članka Bithumb je u posljednja 24 sata trgovao sredstvima u iznosom od $509 milijuna, što ga u tom trenutku smješta na 6. mjesto prema obujmu trgovine, dok se ispred njega nalaze kripto burze OKEx, Binance, Bitfinex, Huobi i Upbit.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X