BlackRock ulazi u kripto sektor?

0

Bitcoin i Ether sigurno su dugoročne oklade za 2022., kaže istaknuti investitor i analitičar Zhu Su.

U tweetu od 10. veljače, Zhu, suosnivač hedge fonda Three Arrows Capital (3AC), ustvrdio je da su Bitcoin i Ether najbolje opcije za ulaganje ove godine, zajedno s naftom, dok prema S&P 500 nema pozitivan stav.

Zhu: 2022. makro pokazatelji su “prilično jasni”

Unatoč zabrinutosti da bi deflatorne politike mogle “srušiti” Bitcoin i altcoine zajedno s dionicama, ne vjeruju svi da će 2022. biti crvena godina za hodlere.

Situacija je složena, neki očekuju korekciju dionica i kriptovaluta kao rezultat, zahvaljujući pozitivnoj korelaciji. Drugi smatraju da je potrebno korekcijsko razdoblje u cijelosti, ali da će barem Bitcoin nakon toga postati jači. U međuvremenu, bivši izvršni direktor BitMEX-a, Arthur Hayes, od početka godine je negativan u pogledu makro izgleda.

Za Zhua, međutim, sada postoje “prilično jasna” mjesta za zaštitu kapitala za naredna tri kvartala. Kroz dodatnu objavu na Twitteru složio se da je dodavanje Vise i MasterCarda kao procesora fiat plaćanja na shorting listu također logičan potez.

Ovo bi mogao biti najveći događaj za kriptovalute u 2022.

Ova prognoza je uslijedila nakon glasina da BlackRock, najveći svjetski upravitelj imovine, navodno namjerava ući u sektor kriptovaluta.

Prema navodima nekolicine ljudi koji su upoznati s tim pitanjem, a koje citiraju mainstream mediji, BlackRockovim klijentima bi uskoro moglo biti omogućeno trgovanje kriptovalutama, dok će ova gigantska kompanija također omogućiti kredit u zamjenu za kripto kolateral.

Jedan izvor opisao je BlackRockov pristup kao da žele biti involvirani u industriju na način da imaju direktnu interakciju s kriptovalutama.

Kanadska podružnica računovodstvenog konglomerata koji je dio “Big Four”, KPMG, objavila je da je dodala i Bitcoin i Ethereum u svoju bilancu ovog tjedna. Sve u svemu, izgleda da se institucionalna potražnja za kriptovalutama opet naglo povećava, a ostaje vidjeti koliko će se to odraziti na cijenu te hoćemo li vidjeti novi ATH?

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X