Blockchain je ono nešto oko čega su svi uzbuđeni

0

Predsjednik svjetske banke, Jim Yong Kim, je dao pozitivne izjave o Blockchainu tijekom medijske konferencije koja se održala ovaj tjedan.

Jim je za CNBC izjavio da je Blockchain tehnologija “nešto oko čega su svi uzbuđeni”, no ta izjava dolazi sa upozorenjem referencirajući se na neke druge kripto valute koje služe za prevare.

“Blockchain tehnologija je nešto oko čega su svi uzbuđeni, ali ne smijemo zaboraviti da je Bitcoin samo jedan od mnogih. Puno puta je Blockchain korišten samo za Ponzi sheme, stoga je jako važno ako idemo naprijed s time, da budemo sigurni da nije tehnologija korištena za iskorištavanje i prevare”

Svjetska banka kao financijska institucija koja posuđuje novac državnim vladama nije stranac oko Blockchaina. Ljetos su pokrenuli razvojni laboratorij za Blockchain, te podržavaju projekte koji se bave istraživanjem ove tehnologije u svrhu korištenja u područjima oko kapitala.

Izvor: CNBC

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X