BlockShow Europe 2018

Otprilike 2 mjeseca nakon velikog i uspješnog eventa u Singapuru, BlockShow tim najavljuje BlockShow Europe 2018 – treća velika konferencija ovog brenda dedicirana pronalasku najpopularnijih inovacija, trendova i senzacija koje se trenutno odvijaju u Europskim i svjetskim blockchain scenama.

BlockShow Europa će otkriti najinovativnije sadržaje obećavajućih Blockchain kompanija, najuspješnijih projekata te također bogati i raznovrsni uvid kako Blockchain disruptira velike globalne industrije kao što su IoT, Cybersecurity, Glasanje i izbori te mnoge druge. Istovremeno, bit će počašćeni ugostiti predstavnike centralnih banaka i europskih vlada koji će podijeliti svoje vizije i trenutno iskustvo u iskorištavanju Blockchain tehnologije.

Vrhunski blockchain eksperti oko cijelog svijeta tvrde da će 2018 biti godina globalnih blockchain regulacija tako da ne postoji šansa da BlockShow neće istaknuti ovo pitanje na glavnoj pozornici nadolazećeg događaja. Naša velika aspiracija je da se postigne balans i poštenost za globalnu blockchain legislativu, i ovo je naš način da kontribuiramo jednoj od glavnih tema za Blockchain u 2018.

BlockShow Europe 2018 će dovesti preko 70 internacionalno prepoznatih govornika i eksperata iz banaka, institucija i brojnih globalnih industrija. Tijekom govora, diskusija i panel sesija, svi će oni dostaviti visoko-kvalitetan i profesionalan uvid, znanje i mnogo više. Sretni smo što možemo predstaviti već neke od njih:

Ovo je samo mali dio svega što naš tim priprema. Svake godine, trudimo se dovesti još više sadržaja u cijeli koncept BlockShowa tako da nema sumnje da će ovog puta događaj biti prepun velike ekshibicije, proširenih prilika za umrežavanje i drugih zabavnih aktivnosti. Oba naša startup natjecanja su uveliko uzbuđujuće i zabavno iskustvo za nas i naše natjecatelje. Ove godine, nastavit ćemo s tradicijom otkrivanja i nagrađivanja obečavajućih Blockchain kompanija tako da ako ste Blockchain poduzetnik, nemojte propustiti šansu!

Počevši od danas, registracije za BlockShow Europe su službeno otvorene! Saznajte više i registrirajte se za konferenciju na službenim stranicama BlockShow Europe. Također, nemojte zaboraviti uštediti 20% pri vašoj jer je Hrvatski Bitcoin Portal za vas osigurao promo kod: 20BLOCKSHOW

Cijeli članak sa proširenim informacijama možete pročitati ovdje.

X