BlockShow 2018 dolazi u Europu sa dosad najvećom konferencijom!

1

Otprilike 2 mjeseca nakon velikog i uspješnog eventa u Singapuru, BlockShow tim najavljuje BlockShow Europe 2018 – treća velika konferencija ovog brenda dedicirana pronalasku najpopularnijih inovacija, trendova i senzacija koje se trenutno odvijaju u Europskim i svjetskim blockchain scenama.

Ovog puta, konferencija će se održati od 28-29. svibnja; organizacijski tim odlučio je da ne želi ići predaleko od prethodne lokacije, tako da je Berlin odabran kao savršeno mjesto za nadolazeću konferenciju.

Zašto baš ovaj grad? Berlin je odabran kao jedan od glavnim Europskih središta za FinTech i razvoj Blockchaina. Osim toga, velika koncentracija investitora, startupa i inovativnih biznisa čini ovu metropolu pogodnom za mnoge popularne industrije.

Pogledajte koliko smo narasli!

Ovaj puta, baš kao i prethodne godine, BlockShow će donijeti najinteresantnije Blockchain aplikacije, posljednje senzacije, puno visoko kvalitetnog sadržaja i networka. Sa svakim novim događajem, BlockShow tim nastavlja podizati intenzitet svojih aktivnosti.

U svibnju, BlockShow Europe bit će posjećen od preko 3000 sudionika; ekshibicija konferencije sadržavat će više od 150 projekata, a preko 120 organizacija i kompanija će pružiti podršku za nadolazeći događaj. Ovo su duple veće brojke u odnosu na zadnju konferenciju iz studenog 2017, a u prosjeku 5 puta većoj nego je bila u Munichu prošlog travnja.

Koji je fokus?

BlockShow Europa će otkriti najinovativnije sadržaje obećavajućih Blockchain kompanija, najuspješnijih projekata te također bogati i raznovrsni uvid kako Blockchain disruptira velike globalne industrije kao što su IoT, Cybersecurity, Glasanje i izbori te mnoge druge. Istovremeno, bit će počašćeni ugostiti predstavnike centralnih banaka i europskih vlada koji će podijeliti svoje vizije i trenutno iskustvo u iskorištavanju Blockchain tehnologije.

Vrhunski blockchain eksperti oko cijelog svijeta tvrde da će 2018 biti godina globalnih blockchain regulacija tako da ne postoji šansa da BlockShow neće istaknuti ovo pitanje na glavnoj pozornici nadolazećeg događaja. Naša velika aspiracija je da se postigne balans i poštenost za globalnu blockchain legislativu, i ovo je naš način da kontribuiramo jednoj od glavnih tema za Blockchain u 2018.

BlockShow Europe 2018 će dovesti preko 70 internacionalno prepoznatih govornika i eksperata iz banaka, institucija i brojnih globalnih industrija. Tijekom govora, diskusija i panel sesija, svi će oni dostaviti visoko-kvalitetan i profesionalan uvid, znanje i mnogo više. Sretni smo što možemo predstaviti već neke od njih:

Ovo je samo mali dio svega što naš tim priprema. Svake godine, trudimo se dovesti još više sadržaja u cijeli koncept BlockShowa tako da nema sumnje da će ovog puta događaj biti prepun velike ekshibicije, proširenih prilika za umrežavanje i drugih zabavnih aktivnosti. Oba naša startup natjecanja su uveliko uzbuđujuće i zabavno iskustvo za nas i naše natjecatelje. Ove godine, nastavit ćemo s tradicijom otkrivanja i nagrađivanja obečavajućih Blockchain kompanija tako da ako ste Blockchain poduzetnik, nemojte propustiti šansu!

Mišljenja eksperata

Za cijelo vrijeme njegovog postojanja, BlockShow je postala platforma za preko 100 svjetski priznatih eksperata, kao i 400+ kompanija oko cijelog svijeta. Neki od njih su već izrazili svoje misli o BlockShow događajima:

“Blockshow je zbilja odličan. Bio sam na masu događaja u US i ovo je bio moj prvi put van US-a u posljednje 4 godine te sam htio odabrati dobru konferenciju. Cointelegraph nije nov u industriji i ekipa je ovdje već nekoliko godina. Tako da nije uopće strano da ima masu konferencija koje organiziraju različite strane neupoznate s pravom vizijom. Naravno, morate znati od kud dolazite kako biste mogli ići kamo želite. Tako da je ovo odličan izbor za CT da organizira BlockShkow. Bilo je super uzbudljivo i odlično.” – Charlie Shrem, Founder of the Bitcoin Foundation, Founder at CryptoIQ

“Mislimo da je ovo odlično sročena konferencija. BlockShow tim nas je ugodno akomodirao s naši posebnim zahtjevima za uparkiravanje našeg Lamborghinija. Prezentacijska dvorana nam je dala super fantastičnu priliku da objasnimo naš proizvod posjetiteljima. Prilike za umrežavanje su odlične tamo s dediciranim prostorima da ovo facilitiraju i afterpartijima organiziranim od strane BlockShow-a. Jako smo impresionirani s voljom koja je utrošena na cijeli imidž konferencije. Sve u svemu, imali smo fantastičnih 3 dana i definitivno se radujemo sljedećem događaju. BlockShow, svaka čast!” – Sheree Ip, Legal & Blockchain Development at BitCar

Počevši od danas, registracije za BlockShow Europe su službeno otvorene! Saznajte više i registrirajte se za konferenciju na službenim stranicama BlockShow Europe. Također, nemojte zaboraviti uštediti 20% pri vašoj jer je Hrvatski Bitcoin Portal za vas osigurao promo kod: 20BLOCKSHOW

Vidimo se u Berlinu!

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

1 Comment

  1. Pingback: 3000 sudionika, 150 izlagača, 10 ICOa i 80 govornika na jendom mjestu! - BlockShow Europe 2018? - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X