Konferencija Shift Money 2020

0

Tvrtka Shift, vodeći organizator događanja povezanih s tehnologijom u jugoistočnoj Europi, najavljuje kako će se Shift Money 2020, regionalna konferencija posvećena financijskim tehnologijama, održati 7. i 8. prosinca 2020. u zagrebačkoj Laubi. Hrvatski Bitcoin Portal u suradnji s organizatorima podijeliti će dvije karte za ovu konferenciju putem naše Facebook stranice! Kako sudjelovati u nagradnoj igri saznajte početkom idućeg tjedna.

Vrhunska produkcija uz maksimalnu sigurnost u atraktivnom prostoru zagrebačke Laube

Ovogodišnje, treće izdanje Shift Money konferencije pred sudionike donosi atraktivan program prepun zanimljivih tema i relevantnih aktera iz svijeta financijskih tehnologija. Kao i proteklih godina, svi prisutni moći će uživati u predavanjima, panelima i drugim kvalitetnim sadržajima na najvišoj produkcijskoj razini. Odvijanje programa u sigurnim uvjetima prostrane Laube dodatni je jamac vrhunskog doživljaja.

Program predvode legendarni Tim Draper, guverner HNB-a Boris Vujčić te suosnivači Currencyclouda i Onfida

Shift Money 2020 će se odvijati kao dvodnevno događanje uz brojne programske sadržaje i predstavljanja fintech inovacija, rješenja i tvrtki (iz Hrvatske i svijeta), te će sudionicima ponuditi izvrsnu platformu za ostvarivanje kvalitetnih profesionalnih kontakata, upoznavanje s liderima industrije i mogućim sponzorima. Konferencija će sadržavati razgovore o budućnosti novca te prezentirati inovacije i tvrtke u svrhu razmjene ideja, povezivanja te pokretanja suradnje i poslova u području platnog prometa i financijskih usluga.

Među brojnim programskim segmentima konferencije ističe se predavanje legendarnog investitora Tima Drapera koji će govoriti o budućnosti kriptovaluta i blockchain tehnologije. Guverner HNB-a Boris Vujčić će sa sudionicima podijeliti razmišljanja o načinima na koje regulatorna tijela mogu pomiriti svoju ulogu s ubrzanom dinamikom razvoja financijskih tehnologija. Možemo istaknuti i predavanja Richarda Arundela, suosnivača Currencyclouda, te Husayna Kassaija, suosnivača i izvršnog direktora Onfida, tehnološke tvrtke koja se bavi sigurnošću i provjerom identiteta u zaštićenim sustavima. Sudionike očekuju i druga zanimljiva predavanja i paneli iz područja financijskih tehnologija, a u sklopu programa na rasporedu je i finale Elevator Lab Challengea, regionalnog fintech natjecanja pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke u kojem se natječu startupi iz Hrvatske, BiH i Srbije.

Suradnja s najvećim svjetskim festivalom posvećenim financijskim tehnologijama

Konferencija će se premijerno odvijati u suradnji sa Singapore FinTech Festivalom koji okuplja međunarodne lidere iz područja financija, poslovanja, javnog sektora i tehnologije. Ovogodišnji SFF temelji se na hibridnom formatu koji kombinira središnje 24-satno online događanje s preko 40 globalnih događanja u FinTech središtima diljem svijeta. Jedno od spomenutih događanja upravo je Shift Money 2020 konferencija, čime je Hrvatska predstavljena kao jedan od partnera SFF-a i domaćin klasičnog, fizičkog konferencijskog događanja. Programski sadržaji konferencije će se emitirati uživo na SFF online platformi i tako omogućiti da 60.000 sudionika SFF-a iz svih dijelova svijeta prati događanja iz Zagreba.

Oduševljeni smo što je ovogodišnji Shift Money postao dio SFF-a i na taj način stavio Zagreb na mapu vodećih događanja u svijetu financijskih tehnologija. Fintech se doista pokazao kao najuzbudljivija i najbrže rastuća tehnološka vertikala koja kombinira iznimne startupe, motivirane lidere u industriji i angažirane predstavnike regulatornih tijela“, rekao je Ivan Burazin, osnivač i izvršni direktor tvrtke Shift, organizatora konferencije.

Ovu konferenciju od prijašnje dvije razlikuje hibridni oblik održavanja. Što to znači? Pa, za početak će svi govori biti prenošeni putem online streama, tako da se može uključiti bilo tko iz cijelog svijeta. Drugo, moći ćete komunicirati sa svima na događaju; uživo i online. Uz sve to, moći ćete online putem postavljati izravna pitanja svim govornicima putem remote AMA-e (AsMeAnything). Ovim putem upoznajete nove ljude, slušate zanimljive govore i komunicirate izravno sa samim govornicima! Cijena online ulaznice je 50 EUR, a ulaznice s kojom možete priusustvovati uživo je 200 EUR (30 EUR za studente).

Iskustvo u organizaciji konferencije u pandemijskim uvjetima

Ovogodišnja Shift Money konferencija dolazi na kraju izazovne godine koju je obilježila globalna pandemija, mjere izolacije i zatvorene granice. U tom kontekstu važno je istaknuti kako je krajem rujna Shift uspješno organizirao developersku konferenciju Shift Dev, s više strana pozdravljenu kao uzorno rješenje za organizaciju poslovnih skupova u postojećim okolnostima. Svi preduvjeti za uspjeh u organizaciji predstojeće Shift Money 2020 konferencije na taj su način osigurani, ostaje još jedino da rezervirate svoje ulaznice.

Ulaznice rezervirajte ovdje.

Kontakt za medije

Ivan Burazin /  i@shiftcon.f.co  /+385911521810

O Shiftu

Shift je tvrtka s desetljećem iskustva i jedan od europskih lidera u pokretanju i organizaciji specijaliziranih konferencija iz različitih područja tehnologije, uključujući programiranje, fintech i AI. Uz konferencije, Shift je proizveo i mnoštvo specijaliziranih sadržaja putem Shift Remote platforme koja je dostupna online.

O Shift Money konferenciji

Shift Money je dvodnevno događanje na kojem je prošle godine osobno prisustvovalo više od 400 fintech profesionalaca, 35 govornika, 10 startupa i 40 novinara kako bi potaknuli razmjenu ideja, pronašli nove partnere i stvorili poslovne veze. Fokus konferencije je okupiti lidere na pozornici kako bi razgovarali o budućnosti novca i financija, posebno u vezi s tehnologijom, te predstaviti tvrtke i proizvode koje promoviraju ideje, povezivanja i ponude u platnim i financijskim uslugama.

O Singapore FinTech Festivalu

Singapurski FinTech Festival (SFF) je najveći svjetski festival financijskih tehnologija i globalna platforma za zajednicu tech-poduzetnika, zakonodavnih i regulatornih subjekata, lidera financijskog sektora, različitih ulagača itd. U 2019. godini su SFF i Singapurski tjedan inovacija i tehnologije (SWITCH) privukli više od 60.000 sudionika iz gotovo 140 zemalja. Saznajte više na www.fintechfestival.sg.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X