Fintech elita u Zagrebu – konferencija Shift Money 2020 ide prema planu

0

Shift Money 2020, regionalna konferencija posvećena FinTechu, održat će se prema planu – 7. i 8. prosinca 2020. Sjedeća mjesta su rasprodana, no još ima dovoljno vremena za kupnju jedinstvene virtualne ulaznice koja osigurava pristup sadržajima Shift Money konferencije, ali i Singapore FinTech Festivala, najvećeg svjetskog festivala posvećenog financijskim tehnologijama.

Najznačajnije regionalno događanje iz svijeta financijskih tehnologija

U najljepšem zagrebačkom konferencijsko-izložbenom prostoru sve je spremno za dvodnevno događanje na kojem će profesionalci, poduzetnici i entuzijasti iz svijeta financijskih tehnologija moći uživati u predavanjima, panelima i drugim kvalitetnim sadržajima na najvišoj produkcijskoj razini. Vrhunska kvaliteta u svim segmentima te atraktivan program prepun zanimljivih tema i relevantnih aktera standard su od kojeg organizator ne odstupa ni u izazovnoj godini poput ove. Svjedoči tomu i impresivan popis govornika koji će pred sudionicima podijeliti svoja znanja, iskustva i savjete vezane uz globalne fintech trendove.

Legendarni Tim Draper, guverner HNB-a Boris Vujčić i osnivač Currencyclouda predvode listu predavača

Tim Draper, investitor s velikim iskustvom na globalnoj fintech pozornici, podijelit će sa sudionicima svoja razmišljanja o budućnosti kriptovaluta i blockchain tehnologije. O načinima na koje regulatorna tijela mogu pomiriti svoju ulogu s ubrzanom dinamikom razvoja rješenja iz svijeta financijskih tehnologija govorit će guverner HNB-a Boris Vujčić. Pred sudionicima konferencije svoja predavanja će održati suosnivač Currencyclouda Richard Arundel, zatim Vuk Vuković, suosnivač i izvršni direktor tvrtke Oraclum Intelligence Systems,  Dubravko Martinić iz Serengetija, predsjednica uprave Raiffeisen banke Liana Keserić, Michael Pötscher (Bitpanda), Łukasz Foks (Microsoft) i drugi ugledni akteri iz svijeta financija i tehnologije. Uz predavanja, sudionike konferencije očekuju i zanimljivi paneli, korisne radionice i mnoštvo drugih sadržaja.

Suradnja s najvećim svjetskim fintech festivalom 

Konferencija će se premijerno odvijati u suradnji sa Singapore FinTech Festivalom, koji okuplja međunarodne lidere iz područja financija, poslovanja, javnog sektora i tehnologije i to pred više od 60.000 sudionika. Ukoliko se odlučite na kupnju virtualne ulaznice za Shift Money 2020 konferenciju, automatski ostvarujete pravo pristupa svim programskim sadržajima Singapore FinTech Festivala, uključujući predavanja, panele i radionice s više od 800 govornika i preko 240 sati relevantnih sadržaja. 

Svi preduvjeti da se uključite u globalnu fintech priču su osigurani, preostaje još samo da rezervirate svoje virtualno mjesto.

Ulaznice rezervirajte ovdje.

Kontakt za medije

Ivan Burazin /  shift@shiftconf.co 

O Shiftu

Shift je tvrtka s desetljećem iskustva i jedan od europskih lidera u pokretanju i organizaciji specijaliziranih konferencija iz različitih područja tehnologije, uključujući programiranje, fintech i AI. Uz konferencije, Shift je proizveo i mnoštvo specijaliziranih sadržaja putem Shift Remote platforme koja je dostupna online.

O Shift Money konferenciji

Shift Money je dvodnevno događanje na kojem je prošle godine osobno prisustvovalo više od 400 fintech profesionalaca, 35 govornika, 10 startupa i 40 novinara kako bi potaknuli razmjenu ideja, pronašli nove partnere i stvorili poslovne veze. Fokus konferencije je okupiti lidere na pozornici kako bi razgovarali o budućnosti novca i financija, posebno u vezi s tehnologijom, te predstaviti tvrtke i proizvode koje promoviraju ideje, povezivanja i ponude u platnim i financijskim uslugama.

O Singapore FinTech Festivalu

Singapurski FinTech Festival (SFF) je najveći svjetski festival financijskih tehnologija i globalna platforma za zajednicu tech-poduzetnika, zakonodavnih i regulatornih subjekata, lidera financijskog sektora, različitih ulagača itd. U 2019. godini su SFF i Singapurski tjedan inovacija i tehnologije (SWITCH) privukli više od 60.000 sudionika iz gotovo 140 zemalja. Saznajte više na www.fintechfestival.sg.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X