3000 sudionika, 150 izlagača, 10 ICOa i 80 govornika na jednom mjestu! – BlockShow Europe 2018?

0

BlockShow Europe 2018 – treća velika konferencija ovog brenda dedicirana pronalasku najpopularnijih inovacija, trendova i senzacija koje se trenutno odvijaju u Europskim i svjetskim blockchain scenama. Konferencija će se održati od 28-29. svibnja u Berlinu.

U svibnju, BlockShow Europe bit će posjećen od preko 3000 sudionika; ekshibicija konferencije sadržavat će više od 150 projekata, a preko 120 organizacija i kompanija će pružiti podršku za nadolazeći događaj. Ovo su duple veće brojke u odnosu na zadnju konferenciju iz studenog 2017, a u prosjeku 5 puta većoj nego je bila u Munichu prošlog travnja.

Na konferenciji će te imati priliku poslušati najveća imena kripto zajednice, neki od njih su Julian Hosp – Co-founder TenXa, Alen Mashinsky, founder Celsisu networka, Alex Batlin, co-founder Enteprise Ethereum Alliance te mnogi drugi.

Cijene su se krenule povećavat, a trenutni pregled kotizacija je sljedeći:

  • Sudionik: €1588—>€1988

  • Investitor: €2488—>€2988

  • Startup: €988—>€1388

Dobra vijest je da ukoliko do sada niste još kupili i dalje imate mogućnost iskoristiti promo kod Hrvatskog Bitcoin Portala.

Registracije za BlockShow Europe već traju, a cijena se postepeno povećava! Saznajte više i registrirajte se za konferenciju na službenim stranicama BlockShow Europe. Također, nemojte zaboraviti uštediti 20% pri vašoj kupnji jer je Hrvatski Bitcoin Portal za vas osigurao promo kod: 20BLOCKSHOW

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X