Konferencija Toni Milun 2.0 ovoga rujna dolazi u 4 hrvatska grada

0

Kroz 8 dana konferencije ispunjene s više od 50 predavanja, radionica, panela i drugih atraktivnih formata očekuje se i dolazak više od 2500 građana. Koristili smo dokazani recept od prošle godine – 30 posto teorije objašnjene na skroz jednostavan način, dok ostatak sadržaja čine praktični primjeri, alati i metode koji doprinose boljem upravljanju osobnim i poslovnim financijama.

Toni Milun, najpoznatiji hrvatski financijski vloger i omiljeni profesor matematike, nastavlja svoju misiju financijskog opismenjavanja. Nakon prošlogodišnje rasprodane zagrebačke konferencije, ove se godine odlučio na organizaciju dvodnevnog događaja, i to u četiri najveća hrvatska grada pod svečanim pokroviteljstvom Ministarstva financija.

Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 održat će se 8. i 9. rujna u Zagrebu, 15. i 16. rujna u Splitu, 22. i 23. rujna u Osijeku te 29. i 30. rujna u Rijeci. Organizator je agencija Meritum koja vodi Tonijeve projekte, a organizacijski partner Vrh komunikacije iz Splita.

Što je obilježilo njegove poduzetničke početke, koje je financijske pogreške napravio te što je iz njih naučio Toni Milun će otkriti u posebnim predavanjima i radionicama koje je za svoju publiku brižno pripremao cijelu godinu. Pokazat će i koje su njemu bitne računice kada je riječ o poslovnim financijama, ulasku u rizične projekte ili upravljanju novcem tvrtke te koje računice moraju ‘štimati’ kad je riječ o vođenju osobnog budžeta, planiranju mirovine, štednji ili zaduživanju kroz kredite. 

Milun će pred publikom voditi i posebne 1 na 1 intervjue u kojima će uz pomoć stručnjaka diljem Hrvatske otkrivati korisne informacije iz domene osobnih i poslovnih financija.

“Iznimno me veseli da ćemo kroz cijeli rujan financijsku pismenost kao temu donijeti u svaki dom lijepe naše. Zahvalio bih prije svega građanima koji prate i podržavaju naš rad, šalju svoje primjere i iskustva što se tiče financija. Na taj način omogućavaju nam da sve što radimo, od snimanja videa za YouTube preko konferencije, bude puno konkretnih primjera. Zahvalio bih i medijima koji prate ovu važnu temu te sponzorima bez koje ove konferencije ne bi bilo moguće organizirati. Nadam se da ćete ih nabrojati, jer apsolutno zaslužuju biti spomenuti: Finax, Centar Zlata, Fina, UNIQA osiguranje, Grad Rijeka, Eurovilla, Kontroling Kognosko, P2P Finance, Končar, Entrio, Algebra, Gaurus, Go2Digital, Division OOH te Julius Meinl u čijoj ćemo kavi uživati na konferenciji”, izjavio je Toni Milun, pripremajući se za ovogodišnju Konferenciju financijske pismenosti.

Na konferenciji u Zagrebu najnovije ekonomske trendove analizirat će Vuk Vuković koji će pričati o prilikama koje ne smijemo propustiti kako bismo uspješno vodili poslovanje. Građanima će pomoći i da bolje razumiju ekonomske prognoze za naredno desetljeće kako bi pametnije upravljali osobnim financijama. 

Zagrebačke će poduzetnike razveseliti i dolazak Selme Prodanović koja će kao potpredsjednica Europske mreže poslovnih anđela, s publikom podijeliti važne informacije o tome gdje i kako pronaći novac za pokretanje vlastitog posla. Mladi poduzetnik i osnivač startupa teorem.co Marko Vučić, u Zagrebu, Rijeci i Splitu također će podijeliti svoja iskustva i veliko znanje o investicijama private equity i venture capital fondova. 

Ove godine jako su zanimljivi i paneli koje je Milun pripremio sa svojim timom, a za koje je okupio izvrsne stručnjake za osobni i poslovni razvoj poput Elvire Mlivić Petrović, Maje Prović i Dragane Mladenović.

S njima će se odmaknuti od matematičkih računica i rješavanja financijskih nepoznanica i pristupit će financijama na posve drugačiji način – upoznavanjem svjetski priznatih alata mindfulnessa, NLP-a i sl., a koji su odlična podloga za financijski rast.

Nikola Mujdžić Reščić iz Meritum komunikacija, glavni organizator konferencije osvrnuo se na prodaju ulaznica:

“Broj ulaznica po danu je osiguran za samo 300 osoba. Jako smo zadovoljni interesom javnosti do sada. Zagreb je skoro rasprodan, Split i Osijek se brzo popunjavaju, a Rijeka ih prati kao zadnja konferencija po redu. Oni koji već sada odluče kupiti ulaznicu, osigurat će svoje mjesto na konferenciji i uštedjeti do 70 eura. Imamo i posebne uvjete za tvrtke koje bi svojim zaposlenicima željeli osigurati ulaznice. Pozivamo da nam se jave na info@meritum.group.”

Interaktivna predavanja s praktičnim savjetima

Dugogodišnja menadžerica Snježana Bahtijari, danas tražena mentorica poduzetnicima, skupa će s Jasminkom Rojko, financijskom i ESG konzultanticom ponuditi posebnu poslasticu. Kroz interaktivna predavanja u svakom će gradu publici prenijeti praktične savjete za nužne promjene vezane uz pripremu kompanija za uvođenje i iskorištavanje svih dostupnih benefita održivog razvoja, posebice financiranja projekata, što bez implementacije europske regulative održivog razvoja uskoro neće biti moguće. 

Saznat ćemo i koja su naša potrošačka prava u odnosima s bankama, kako dobiti povoljniji kredit, o čemu voditi računa kod bilo kakvog oblika zaduživanja ili pak kako povećati kreditnu sposobnost, a bavit ćemo se i važnom temom rasta cijena i kupovine nekretnina.

Na konferenciju u Osijek dolazi poznati coach i autor brojne korisne poduzetničke literature, Alan Žepec. U Slavoniji će se također pričati o načinima prikupljanja kapitala za biznis. Jedan od načina je i kroz poslovna partnerstva, a kako urediti međusobne odnose da taj ‘poslovni brak’ bude stabilan objasnit će nam uspješna odvjetnica Ivančica Bobek u nekoliko gradova. Ivan Bilić objasnit će pak kako pripremiti trgovačko društvo za prodaju i što sve utječe na cijenu kupnje, odnosno prodaje udjela u firmama. 

Fina je za zagrebačku publiku pripremila predavanje kojim će pomoći poduzetnicima u boljoj naplati svojih potraživanja, dok će građanima kroz posebno predavanje omogućiti sve informacije o tome kako korak po korak izaći iz ovrhe. Konzultantica za kontroling Jasmina Očko usredotočila se na pomaganje poduzetnicima oko rasta i razvoja tvrtki kroz vrlo konkretne i lako izvedive, ali pametne promjene u poslovanju. 

FINAX je pak za sve gradove pripremio edukaciju za poslodavce koji mogu iskoristiti porezne olakšice kako bi svojim djelatnicima uplaćivali europsku mirovinu. Uz to, posebno predavanje pripremljeno je i za građane koji su se odlučili samostalno pobrinuti za svoju mirovinu pa će im se objasniti neke od opcija investiranja. 

Ulaznice za konferencije mogu se kupiti pojedinačno za svaki od gradova, odnosno posebno za svaki dan, a građani mogu postati i članovi Toni Milun Friends Cluba te ostvariti popust na kupovinu ulaznica. 

Omogućena je i kupovina online ulaznica za zagrebački event na kojem se putem online streama mogu pridružiti i svi građani iz cijele regije koji ne mogu doći na konferenciju uživo. Za više informacija posjetite web stranicu www.tonimilun.hr/konferencija gdje već sada možete vidjeti dio programa koji organizatori ove godine pripremaju u sva 4 grada. 

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X