Još danas ugrabite Early bird ulaznice za najiščekivaniju konferenciju financijske pismenosti TONI MILUN 2.0

0

Član Uprave Revoluta najavio je dolazak na predavanja u Splitu.

Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 održat će se ove jeseni u 4 najveća hrvatska grada, i to 8. i 9. rujna u Zagrebu, 15. i 16. rujna u Splitu, 22. i 23. rujna u Osijeku te 29. i 30. rujna u Rijeci

Omiljeni profesor matematike i najpoznatiji hrvatski financijski vloger, odlučio je nastaviti svoju misiju financijskog opismenjavanja, a još danas možete doći do Early bird ulaznica koje su dostupne na linku. Oba dana, posjetitelji će kroz praktične primjere, alate i metode naučiti kako bolje upravljati osobnim i poslovnim financijama.

Svoj dolazak u Split najavio je i Andrius Bičeika, zamjenik glavnog izvršnog direktora Revoluta koji je u tvrtki od samih početaka. Ovaj iskusni stručnjak i FinTech entuzijast trenutno je i član Uprave Revolut banke u kojoj je odgovoran za širenje poslovanja tvrtke diljem Europe, gdje trenutno imaju više od 30 milijuna korisnika.

8 dana i više od 50 predavanja

Kroz 8 dana konferencije ispunjene s više od 50 predavanja, radionica, panela i drugih atraktivnih formata očekuje se i dolazak više od 2500 građana. Toni Milun će na posebnim predavanjima i radionicama pričati o greškama koje je napravio i što je iz njih naučio, a pokazat će i koje su njemu bitne računice kada je riječ o poslovnim financijama te koje računice moraju ‘štimati’ kad je riječ o vođenju osobnog budžeta.

Na radionici s Tonijem Milunom izračunat ćemo i koliko iznosi naše osobno bogatstvo, a uz pomoć HNB-a proći ćemo i kroz najvažnija potrošačka prava s kojima većina nas nije upoznata, a zbog čega često preplaćujemo neke financijske usluge.

konferencija toni milun

Financijski konzultant Ivica Žuro u Splitu će prezentirati konkretna ulaganja koja donose zaradu bez gubitka vrijednosti – jahte i objekti za kampove, dok će Saša Breitenberger, također u Splitu, na konkretnim primjerima objasniti kako izgleda moderno peer-to-peer financiranje za mikro i SME poduzeća. 

Izvrstan Saša Vasung pripremio je predavanje u Zagrebu o primjeni umjetne inteligencije u procjeni kreditne sposobnosti. U Rijeci ćemo doznati koliko smo sigurni u financijske usluge koje pružaju tehnološke tvrtke i kako prepoznati tko su ‘good guys’ u digitalnoj sferi.

Stručnjak za upravljanje financijskim oporavkom Igor Škrgatić građane će upoznati s načinima izlaska iz blokade računa i objasniti zašto je restrukturiranje isplativa opcija za građane koji imaju redovna primanja. 

Za više informacija posjetite web stranicu www.tonimilun.hr/konferencija gdje već sada možete vidjeti dio programa koji organizatori ove godine pripremaju u sva 4 grada. Građani mogu postati i članovi Toni Milun Friends Cluba te ostvariti popust na kupovinu ulaznica.

Organizator konferencije je agencija Meritum komunikacije koja vodi Tonijeve projekte, a organizacijski partner je Vrh komunikacije iz Splita.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X