BTC China miče sve trgovačke pristojbe nakon dodavanja BTC/LTC opcije

0

BTC China, Kineska platforma i mjenjačnica za digitalne valute, odlučila je spustiti sve trgovačke pristojbe i troškove na na 0% te je danas dodala opciju trgovanja „bitcoin za litecoin“ – BTC/LTC svojim klijentima.

Početkom mjeseca BTC China dodala je podršku za litecoin pružajući svojim klijentima mogućnost kupovine litecoina koristeći lokalnu valutu CNY sa 0% trgovačke pristojbe.

CNY/BTC trgovanje trenutno dolazi sa 0.1% pristojbe ali nakon 21. ožujka i to će biti maknuto.

Službena izjava kompanije:

„U svrhu standardizacije ovih troje metoda za trgovanje, odlučili smo maknuti BTC/NYC trgovačku komisijsku naknadu od 21 ožujka, 11.00h (GMT +8)“

Naime oni koji žele podići litecoinove sa mjenjačnice morat će platiti pristojbu od 0.5%. Kompanija je također dodala set novih funkcionalnosti za klijente poput dodavanja i upravljanja sa više bankovnih računa.

Neke ostale funkcionalnosti:

  • Glasovni SMS verifikacijski kod
  • Novi sustav za potvrđivanje narudžba
  • Maknut je limit na minimalno podizanje CNY
  • API za Litecoin
  • Više tržišta na Homepage-u

 

U studenom 2013, BTC China prestigla je sve velike tadašnje burze poput Bitstampa i MtGoxa te samim time postala svjetska „broj 1“ burza sa svakodnevnim volumenom trgovanja od preko 14,200 BTC.

U to vrijeme, Bobby Lee, CEO BTC China, rekao je:

„Čast je vidjeti da se BTC China pozicionirao na prvo mjesto na svjetskoj rang listi. Stvarna zasluga ide ljudima u Kini zbog toga što su prepoznali važnost i vrijednost bitcoina.“

No nakon tog perioda situacija se promijenila te sada Bitcoin grafovi i analize pokazuju da je trenutni volumen trgovanja burze na oko 3,370 BTC. Bitstam je trenutno lider sa volumenom od 15,625 BTC dnevno.

Podaci Bitcoin burza i mjenjačnica koje prati BTCKan pokazuju da su nove kineske burze Huobi (86,871 BTC) i OKCoin (70,691) najveći izvori trgovinskog volumena i prometa bitcoina u Kini no postoje sugestije da su oboje burze lažirale te podatke iako CEO Huobi-a empatično to poriče.

 

Izvori:

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X