Budućnost kripto trgovanja je algoritamska!

0

Tvrtka Digital Assets Power Play, ponosno objavljuje da je službeno puštena u rad platforma za algoritamsko trgovanje kriptovalutama (DPP Platform) nakon gotovo godine i pol intenzivnog razvoja.

Matej Ujević, direktor:

,,U našoj tvrtci Digital Assets Power Play čvrsto vjerujemo da automatizirano algoritamsko trgovanje predstavlja  zlatni standard za sve trgovce kriptovalutama i ključ je uz pomoću kojega trgovanje kriptovalutama postaje sastavni dio mainstreama. DPP Platforma se zasniva na toj ideji, a cilj je dati mogućnost svakome tko želi trgovati kriptovalutama da to čini poput profesionalca.”

Kako bi ovo postigli, u tvrtki su morali osmisliti tehničko rješenje koje će lako razumjeti profesionalci, ali i početnici. Platforma omogućuje trgovcima početnicima napredovanje, dok s druge strane, povremeni trgovci dobijaju alat koji im je potreban za stvaranje automatiziranih strategija i okrivanje novih prilika za trgovanjem na raznim tržištima kriptovaluta.

DPP platforma s naprednim alatima za trgovanje

Do sada su algoritamske metode trgovanja bile rezervirane za one koji posjeduju znanje o programiranju i iskustvo investiranja potrebno za stvaranje složenih strategija. Sada se na DPP Platformi nalazi napredni alat za trgovanje koji se jednostavno upotrebljava i lako se može usvojiti kako ga koristiti, a sve zahvaljujući jednostavnom sučelju za korisnike koji funkcionira po principu drag-and-drop.  

Kako bi korisnici unaprijedili svoje vještine trgovanja, svi registrirani korisnici na raspolaganju će imati forward testing funkcionalnost, koja omogućuje neograničeno testiranje vlastitih strategija bez ikakvih rizika budući da se simulira njihova izvedba prije nego što se ugrade u stvarni svijet.

Iz Digital Assets Power Play-a poručuju:

“Mislimo da će ovo postati zaista popularna funkcionalnost koju će koristiti mnogi naši korisnici. Forward testing jest izvrstan način na koji trgovci početnici ispituju teren tako što uče kako testirati strategije te analizirati kako tržišta funkcioniraju i reagiraju na određene strategije.”

Dodatno, svi korisnici platforme će imati na raspolaganju pet strateških predložaka koje svatko može preuzeti, prilagoditi svojim potrebama i koristiti za trgovanje. Broj predložaka će se s vremenom povećavati, a sve s ciljem širenja znanja unutar DPP zajednice.  

Platforma podržava pet kriptoburzi

Novopokrenuta DPP Platforma trenutno podržava pet burzi: Binance, Bitstamp, Bittrex, HitBTC i Tokens. S vremenom broj podržanih burzi će se povećavati, a uključivat će plan o integraciji preko 85 burzi i 14.900 tržišta koja će biti na raspolaganju za stvaranje automatiziranih algoritamskih strategija.

Uz ovakav sveobuhvatni pristup tržištima kriptovaluta u kombinaciji s mogućnostima DPP Platforme, svatko može imati sposobnost stvaranja naprednih algoritamskih strategija za arbitražu, tehničku analizu, market making, smart order routing, charting patterns, crypto index tracking i još mnogo toga. Korisnici također mogu kreirati svoje vlastite strategije koristeći tehničke signale kako bi iskoristili mogućnosti trgovanja na raznim tržištima.

Prvih  2.000 registriranih korisnika (koji moraju proći i kroz proces povezivanja vlastitog kriptonovčanika s DPP Platformom) dobit će 500 DPP tokena koji će im pomoći da pokrenu svoje prve strategije u kripto svijetu.

Programi nagrađivanja i upućivanja

Nadalje, svi registrirani korisnici DPP Platforme imaju mogućnost dobivanja referral bonusa. Referral bonusi i naknade na platformi variraju ovisno o tome jeste li ICO ulagač, early access user ili standardni korisnik.

Digital Assets Power Play vas poziva da otvorite svoj račun ovdje i počnete trgovati već danas!

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X