Charlie Lee više ne posjeduje niti jedan Litecoin

0

Litecoinov kreator Charlie Lee objavio je na društvenim mrežama izjavio da je prodao sve svoje Litecoinove.

Danas je na Redditu osnivač kripto valute Litecoin iznenadio zajednicu s informacijom da je u zadnjih par dana prodao i donirao sve Litecoine koje je posjedovao. Te danas, glavna osoba koja stoji iza ove kripto valute ne posjeduje niti jednu od njih.

Prema njegovim riječima, glavni razlog za prodaju je činjenica da promovira Litecoin, a zbog posjedovanja određenog broja ove valute dolazi do konflikta interesa, te su ga neki optuživali da koristi svoj utjecaj kako bi dizao i rušio cijenu zbog vlastite zarade.

Lee je odmah napomenuo da to ne znači da je završio sa Litecoinom, te da će i dalje cijelo svoje vrijeme posvećivati razvoju i rastu ove kripto valute. Jedina razlika je da sada više neće posjedovati niti jednu od njih.

I dalje ću biti ne neki način nagrađivan za rad na Litecoinu, ali više neću zarađivati od direktnog posjedovanja ove valute. Charlie Lee

Objašnjava da je u zadnjih par godina pokušavao izbjegavati twitove i medijske izjave koje bi mogle utjecati na vrijednost Litecoina, ali da nije to uvijek bilo moguće s obzirom na to da je on taj koji objavljuje dobre i loše vijesti razvoja Litecoina.

litecoin chart

Pogledamo li rast vrijednosti Litecoina primjećuje se da je ova kripto valuta u zadnjih par tjedana postigla rekordnu vrijednost. Kako će se sada ova vijest odraziti na ovaj graf? Je li možda Lee prodao svoje valute baš u pravo vrijeme? Možda na svom vrhuncu… ili se prevario i Litecoin će nastaviti rasti još više i još brže 🙂

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X