Cijena bitcoina dostigla razinu od 12.700 dolara: Predviđen rast od 100.000 dolara do 2021. godine?

0

Bitcoin (BTC) nastavlja svoj bull run i bilježi nevjerojatan rast do iznad 12. 700 dolara.

Podaci sa Coin360 uglavnom su u ružičastim tonovima za trgovce kriptovaluta, dok je bitcoin još uvijek vodeći kad je riječ o dnevnim dobitcima.

U vrijeme pisanja, BTC/USD porastao je za 11% u odnosu na ponedjeljak, kada je iznosio 12.666 dolara. Par je dostigao 12.707 dolara prije laganog povlačenja ispod barijere od 12.700 dolara.

Najnovija kretanja dodatno dovode u pitanje teorije o bitcoinu i korekciji koja se pojavila prije nekoliko dana. Prvi je na sve upozorio veteran u trgovanju kriptovaluta Petera Brandt, koji je tvrdio da bi BTC mogao izgubiti do 80% svojih dobitaka.

“Ovo će nas vjerojatno odvesti na razinu od 30.000 dolara prije nego što dobijemo još jednu malu korekciju…put do 100.000 dolara do 2021. godine je vrlo vjerojatan”, izjavio je Mark Yusko (osnivač i direktor u Morgan Creek Capital Management), nakon što je bitcoin dostigao 12.250 dolara.

Bitcoinovi tjedni dobitci sada iznose 30%, dok mjesečni rezultat premašuje 60%.

Entuzijazam oko bitcoina počeo se širiti i na druga tržišta pa je tako Ethereum (ETH) dostigao 317 dolara i zabilježio podršku iznad 300 dolara, koju je izgubio dok je bitcoin rastao.

Ostali su prošli nešto lošije – ChainLink (LINK), koji je pao za 7,4% i Unus Sed Leo (LEO), koji je u istom razdoblju pao za 6,2%.

Tron (TRX) je pao za gotovo 3%, nakon što se pojavila vijest da je policija ušla u urede kompanije u Pekingu, a korisnici smatraju da je CEO Justin Sun sudjelovao u prijevari vrijednoj nekoliko milijuna dolara.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

This image has an empty alt attribute; its file name is cta-crobitcoin-final-1024x197.png
* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X