Coinbase Custody trenutno “čuva” više od 1,5 milijardi dolara!

0

“Coinbase Custody”, program za čuvanje digitalne imovine utemeljen na blockchainu, koji tvrdi da funkcionira kao samostalan, neovisan-kapitaliziran posao neovisno o Coinbase kripto mjenjačnici, objavljeno je putem Twittera 13. lipnja 2019.. Navodno se u programu Coinbase-ovog Custody-ja trenutno drži gotovo 1,5 milijardi dolara u kriptovalutama te se naporno radi kako bi se taj broj povećao na 2 milijarde dolara do kraja ove godine, izvještava BTCmanager.

Eksplozivan rast “Coinbase Custody-ja”

Od svog lansiranja tijekom kripto bear marketa 2018., Coinbase Custody je značajno napredovao unatoč svim izgledima.
Kako saznajemo iz Tweeta objavljenog od strane Coinbase tima, tvrtka trenutno u svojoj Custody usluzi “čuva” više od 1,5 milijardi dolara vrijednosti Bitcoina, altcoina i ostale kripto-imovine te se očekuje da će taj iznos uskoro dostići najmanje 2 milijarde dolara.

Tvrtka je objavila da su njeni visoki dužnosnici, uključujući izvršnog direktora Sama McIngvalea i voditelja za informacijsku sigurnost Philipa Martina, prošlog tjedna bili u Ujedinjenom Kraljevstvu kako bi razgovarali o važnim pitanjima vezanim za institucionalnu kripto-ekonomiju s velikim brojem potencijalnih institucionalnih investitora i postojećih klijenata.

Prihvaćenost Bitcoina u svijetu

Konkretno, razvojni tim Coinbase Custody-ja navodno je usmjerio svoju pažnju na europski institucionalni ekosustav, kako bi pripomogli razvoju pravne strukture vezane za kriptovalute, odnosno rade na tome da kriptovalute mogu postati “zrela, ulagačka klasa imovine”, dok bi se istovremeno raščišćavale neke zablude oko ove rastuće digitalne klase imovine.

Dok dio “ljubitelja” kriptovaluta vjeruju da je jedan od nekoliko problema koji otežavaju institucionalno usvajanje bitcoina i dalje nedostatak robusnih i visoko sigurnih usluga čuvanja digitalne imovine, Coinbase tim je jasno dao do znanja da to više nije slučaj, jer je Coinbase Custody reguliran, siguran te čak i osiguran.

Tvrde da je cjelokupna “imovina pod skrbništvom” (AUC) osigurana nizom različitih tehnologija i sustava.

Trenutno, Coinbase Custody tvrdi da servisira više od 90 klijenata, s oko 40 posto onih koji se nalaze izvan SAD-a i očekuje da će sve više gradova početi igrati aktivne uloge u kripto-prostoru, kako kripto sazrijeva.

Coinbase tim je poručio:

“Coinbase Custody services over 90 clients. Of those, approximately 40% are outside of the US. As crypto matures as an asset class, we financial hubs like London becoming centers for crypto innovation. We’re excited to be one of the companies driving this.”

U svibnju 2019. godine Coinbase Custody najavio je podršku za 20 novih kriptovaluta. Tako je ukupan broj podržanih digitalnih sredstava na platformi veći od 30, uključujući Bitcoin (BTC), Augur (REP), Tezos (XTZ), Zcash (ZEC) i ostale.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X