Coinbase proširuje uslugu konverzije kriptovaluta u 11 zemalja

0

Coinbase, vodeća američka kripto burza i pružatelj usluga walleta, proširuje svoju uslugu za kripto-u-kripto konverziju u više zemalja, piše u Coinbase blog postu objavljenom 17. travnja.

Prije godinu dana Coinbase je svoje usluge pružao korisnicima u 32 zemlje na dva kontinenta. Tijekom proteklih 12 mjeseci, jedan od njihovih glavnih prioriteta bio je pružanje usluga korisnicima u svim krajevima svijeta.

Coinbase i njihova platforma za profesionalnu trgovinu Coinbase Pro sada su uveli kripto-u-kripto konverzije i trgovinu kriptovalutama u više od 11 zemalja u Latinskoj Americi i Jugoistočnoj Aziji.

Usluga je sada dostupna i u Argentini, Meksiku, Peru, Kolumbiji, Čileu, Indiji, Hong Kongu, Južnoj Koreji, Indoneziji, Filipinima i Novom Zelandu.
Coinbase korisnici u ovim zemljama sada mogu čuvati, prodavati, slati i primati kriptovalute. Burza u objavi navodi da kriptovalute prelaze iz “investicijske” faze u fazu “primjene”.

Nova decentralizirana ekonomija

“Kripto bi mogao preuzeti oblik decentralizirane verzije tradicionalnih financijskih usluga poput kredita i mikroplaćanja ili čak i potpuno nove primjene kriptovaluta o kojima nitko do sada nije razmišljao. Mogućnost da promijenite jedan tip kriptovalute u drugi bit će stup nove decentralizirane ekonomije“, objašnjava Coinbase.

Nedavno je Coinbase dodao nove izmjene, uključujući podršku za EOS (EOS), Augur (REP) i Maker (MKR), a također su proširili i prekogranično plaćanje. Korisnici sada novac mogu odmah slati i primati, ali ga i konvertirati u lokalnu valutu.

Coinbase je početkom travnja pokrenuo i Coinbase karticu zasnovanu na Visa sustavu. Kartica korisnicima iz Ujedinjenog Kraljevstva omogućuje da u trgovinama i putem interneta proizvode i usluge plaćaju kriptovalutama.

Nova usluga Coinbaseu omogućuje da kripto fondove njihovih korisnika konvertira u fiat valutu kako bi izvršili transakciju.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X