Cornucopias: Cardano projekt koji redefinira industriju metaverse igara

0

Metaverzum je virtualni svijet koji omogućuje milijunima igrača da žive izvan svog neposrednog okruženja. Uz blockchain tehnologiju, korisnici mogu stvarati, posjedovati i koristiti digitalnu imovinu dok su u interakciji s drugim ljudima u virtualnom prostoru.

Cornucopias The Island je play-to-earn MMORPG igra koju pokreće blockchain. Cornucopias je zabavan, siguran i rastući metaverzum s jednom od najpozitivnijih i najangažiranijih zajednica.

U svijetu jedinstvenih kupola, igrači mogu posjedovati zemlju i ostalu NFT imovinu kojom se može trgovati s drugim korisnicima na Cornucopias marketplaceu i drugim sekundarnim tržištima.

Cornucopias NFT projekti do sada su ostvarili sjajne rezultate. Cornucopias NFT2tree filantropski NFT-ovi rasprodani su za manje od 20 sekundi i zasađeno je oko 50,000 stabala u Senegalu, a taj broj se svakodnevno povećava.

Dominacija u blockchain industriji videoigara

Glavni cilj Cornucopiasa je voditi industriju metaverzuma kroz svoj visoko inovativni ekosustav, a sama igra privlači pažnju entuzijasta metaverzuma, igrača i mainstream publike diljem svijeta.

Cornucopias The Island je više od obične blockchain igre. U tradicionalnim igrama, igrači plaćaju mikrotransakcije, naknade za pretplatu, DLC pakete i druge financijske mehanizme kroz koje tradicionalne igre godišnje ostvare 300 milijardi dolara prihoda.

Novi model igranja s NFT imovinom, pruža potpuno drugačije korisničko iskustvo. Umjesto da igrači u igri stalno nešto kupuju kako bi “otključali” sadržaj igre, igračima je potrebna samo jedna kupnja da bi doživotno posjedovali NFT ili ga prodali na sekundarnom tržištu. Samim time, Cornucopias je na dobrom putu da preuzme veliki dio kolača u industriji videoigara. 

Igrači imaju hrpu pogodnosti, nagrada i privilegija. Posjedovanje Cornucopias NFT-a igračima omogućuje program koji otključava različite značajke i prednosti u igri, s budućnošću korištenja te iste imovine u drugim igrama i na drugim blockchainima.

Sudionici su oslobođeni plaćanja mjesečne članarine jer je igra Cornucopias besplatna za igranje, što svima daje mogućnost da iskoriste priliku, pridruže se metaverzumu i jednostavno igraju. Igrači NFT-ove mogu prodati, zamijeniti ih ili uložiti za dodatne nagrade.

Projekt je lako dostupan diljem svijeta i izgrađen je na istom game engineu kao i najnovija igra Unreal Engine 5. Ovaj softver čini igru ​​kompatibilnom s računalima, mobilnim telefonima, igraćim konzolama i pametnim televizorima.

Kao rezultat hrabre strategije da postane prva AAA UE5 blockchain igra, Cornucopias je ispred konkurencije i već ima pozornost globalnih brendova, rastuće kripto zajednice, programera igara, 3D umjetnika i entuzijasta igara koji će upravljati ovim samoodrživim ekosustavom.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X