Crypto.com na vrhu Google Play Storea u SAD-u

0

Kripto burza i izdavač kripto kartica, Crypto.com, sada je na vrhu ljestvice kao aplikacija s najviše downloadova za područje Amerike na platformi Google Play, u svim kategorijama.

Prema najnovijem popisu najpopularnijih besplatnih aplikacija u trgovini Google Play, aplikacija Crypto.com porasla je u rangu aplikacija po broju preuzimanja i skočila na prvo mjesto ispred TikToka. Coinbaseova aplikacija nalazi se na trećem mjestu ispred aplikacije Cash, dok je Voyager Digital deseti nakon objave platforme za trgovanje da će biti partner s košarkaškim timom Dallas Mavericksa.

Rastuća popularnost Crypto.coma mogla bi biti rezultat toga što je burza objavila odličnu reklamnu kampanju s glumcem Mattom Damonom. Damon je vjerojatno jedno od najvećih slavnih imena koje možemo vidjeti u svijetu kriptovaluta. Oglas “Fortune favors the brave“, koji je objavljen prošlog tjedna, ima za cilj doseći globalnu publiku potencijalnih kripto korisnika i ulagača. Kripto zajednica pozitivno je reagirala na ovu reklamu te mnogi smatraju da je ovo prva visoko kvalitetna kripto reklama namijenjena široj publici.

Izvor: Twitter

Kripto aplikacije osvajaju mainstream

Broj preuzimanja ove aplikacije može se promatrati kao pokazatelj interesa za kripto tržište. Dok Crypto.com trenutno drži najvišu poziciju na Google Play Storeu, aplikacija kripto burze bila je treća po broju preuzimanja na američkom Apple App Storeu prošlog tjedna – od tada je pala na dvadesetu poziciju. Njihov konkurent, Coinbase, zauzeo je prvo mjesto među Apple korisnicima. Iako je kampanja s Damonom vjerojatno pridonijela tome da je cijena nativnog Crypto.com tokena (CRO) porasla na šestomjesečni lokalni vrh od 0,2294 USD 29. listopada, token je od tada napravio blagu korekciju te se u vrijeme pisanja članka njime trguje za 0,22151 dolara.

U opisu Crypto.com aplikacije za trgovanje također je uključen token oko kojeg se u zadnjih mjesec nevjerojatan hype, a to je Shiba Inu. Nakon Bitcoina i Ethera, spomenut je i SHIB token. Upravo je taj “klon” meme tokena Dogecoin u značajnom porastu u zadnje vrijeme, a neke maloprodajne tvrtke sada ga prihvaćaju kao oblik plaćanja.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X