Ključni čovjek kripto burze otet u centru Kijeva

0

Pavel Lerner, jedan od ključnih ljudi ukrajinske burze za trgovanje kripto valutama je otet od strane nepoznate osobe u Kijevu.

Burza EXMO je možda upala u velike probleme, s obzirom na to da su lokalni mediji Strana.ua objavili kako je njihov direktor otet dok je napuštao svoj ured u centru Kijeva, te je odveden u nepoznatom pravcu u crnom Mercedes-Benzu.

Još nije sigurno da se radi o otmici

Trenutno nekoliko istražitelja pokušava utvrditi je li Pavel uistinu otet. Prema medijima, Pavel je ruski državljanin s boravištem u Poljskoj, a trenutno surađuje s nekoliko Blockchain startupa u Ukrajini gdje bi se trebao trenutno i nalaziti.

Radimo sve što je u našoj moći da ubrzamo proces potrage za Pavelom. Svaka informacija o njegovom odsustvu bi bila od velike pomoći. Bez obzira na ovu iznenadnu situaciju, burza nije prestala s radom, te i dalje radi kao da se ništa nije dogodilo. Također, pozicija koju je Pavel imao na burzi ne smanjuje sigurnost naših korisnika, te su sva sredstva bez obzira na situaciju sigurna.

Drugi ukrajinski mediji su objavili kako su uredi od ove burze ispunjeni sa Ukrajinskom policijom. Te proučavaju svu opremu te osobne i poslovne dokumente kako bi pronašli neki trag.

Zaštitite sebe i nemojte javno govoriti da posjedujete Bitcoin

S velikim rastom vrijednosti Bitcoina, kriminalci se sve više okreću prema ovome tržištu, te sigurno Pavel neće biti zadnja osoba koja je oteta zbog pretpostavke da posjeduje veći broj kripto valuta. Prije su se događale slične otmice osoba koje su se hvalile okolo kako posjeduju Bitcoine, te sve savjetujemo da ako posjeduju kripto valute, ne izjavljuju to javno, jer nikada ne znate što nekome može pasti na pamet.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X