Dogecoin spreman za listing na Coinbase

0

Coinbase Pro, profesionalna trgovačka podružnica kripto burze Coinbase, započela je s prihvaćanjem ulaznih transakcija za najpoznatijeg memecoina, Dogecoina. Ovo je postavilo temelje za šire usvajanje ovog digitalnog sredstva koji je zadobio posebno mjestu u javnosti nakon što je o njemu na Twitteru pisao Elon Musk.

Trgovanje kreće u četvrtak

Trgovanje DOGE-om pokrenut će se uživo na Coinbase Pro kripto burzi u četvrtak u 18:00 po našem vremenu. Ovo će se naravno odigrati pod uvjetom da su zadovoljeni uvjeti likvidnosti, objavila je američka kripto burza u utorak popodne. U početku će DOGE biti podržan u pet trgovačkih parova, uključujući DOGE / USD, DOGE / BTC, DOGE / EUR, DOGE / GBP i DOGE / USDT. Order bookovi lansiraju se u tri uzastopne faze, počevši od samo “objavljivanja” ordera, nakon čega slijedi samo limit, a zatim i puna trgovinska mogućnost.

“Ako u bilo kojem trenutku jedna od novih order bookova ne udovolji našoj procjeni zdravog i uređenog tržišta, knjigu možemo dulje vrijeme zadržati u jednom stanju ili obustaviti trgovanje prema našim Trgovinskim pravilima”, izjavili su iz Coinbasea.

Izvor: Twitter

Kako su Dogecoin investitori reagirali na ovu vijest?

Čini se da je cijena DOGE-a realtivno pozitivno odgovorila na ovu vijest, odnosno zaustavio se pad ove kriptovalute te je narasla za oko 30%, prema TradingViewu. Naravno, takvi profiti ne znače gotovo ništa u usporedbi s eksponencijalnim porastom ove kriptovalute temeljene na memu kroz prvih pet mjeseci 2021. godine. U tom periodu je DOGE ostvario enorman rast od gotovo 7.300%.

Dogecoin je prožeo mainstream zahvaljujući bizarnom spajanju čimbenika, uključujući očitu potporu tokenu od strane Elona Muska i široku podršku trgovaca na Robinhoodu. U jednom trenutku tijekom tržišne pomame, volumen DOGE nadmašio je Bitcoinov, naglašavajući veliku potražnju za tom kripto imovinom. Twitter aktivnost koja okružuje DOGE također je nakratko premašila vodeću kriptovalutu početkom godine.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X