Eminem kupio Bored Ape NFT “sebe”

0

Jedan od Bored Ape NFT-ova prikazuje majmuna bijele dlake s ogrlicom od zlata i smeđom vojnom kapom koju Eminem nosi u stvarnom životu. Upravo je taj umjetnik i službeno kupio “svoj” NFT na platformi OpenSea.

Marshall Mathers III, poznatiji kao Eminem, pridružio se “Bored Ape Yacht Clubu” (BAYC) kupnjom jednog od Bored Apes NFT-ova za oko 460.000 dolara na OpenSea NFT platformi. Eminemov Bored Ape prikaz je samog Slim Shadyja zbog zlatnog lančića i vojne kape koju on stalno nosi.

NFT s nadimkom “EminApe” kreirao je GeeGazza u suradnji s Bored Apeom. Transakciju je dovršila digitalna agencija Six, koja je ranije surađivala s drugim slavnim osobama u NFT sektoru, uključujući Wu-Tang Clan, Tycho i Galantis. Zanimljivo je da je sam tvorac ovog NFT-a početkom studenog objavio kako je sudbina da Eminem kupi njegov NFT, a upravo se to i dogodilo.

Ovo nije prvi put da Eminem ulaže u NFT. Reper rođen u Missouriju trenutno posjeduje nekoliko OpenSea NFT-ova s ​​oznakom “Shady Holdings”. Eminemov portfelj također se sastoji od niza NFT-ova “Lil Baby Doodles X”, s “Ditaggdogg#1”, kao i reperovom šablonskom umjetnošću, a “Superlative Apes #3880” je jedan od njih.

NFT-ovi “Bored Ape Yacht Club” postali su popularni 2021. godine, generirajući više od milijardu dolara u volumenu tijekom ove godine, prema Defi Llama stranici.

Tržište NFT-a svakim danom sve više raste, a pridružuje se sve više slavnih ljudi, uključujući sportaše. Brojne slavne osobe izrazile su interes za NFT-ove i već su otkrile vlastite projekte. A$AP Rocky, Snoop Dogg, Kings of Leon i The White Stripes su među glazbenicima koji su prihvatili NFT pokret.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X