Ethereum prešao $380 u posljednjih 24 sata

1

Ethereum valuta u protekla 24 sata postigla je cijenu koja nije viđena već mjesecima. Podaci sa CoinMaketCap prikazuju kako se u svega par dana s $300 cijena do danas popela preko $380.

Ovaj iznos Ethereum valute je još uvijek niži od maksimalne visine $411 koju je valuta postigla 13.06.2017. Zanimljivo je povezati kako se cijena ove digitalne valute promijenila nakon što pokrenuta trgovina istom u Južnoj Koreji.

Prema podacima sa CoinMarketCap vidi se da su na prva tri mjesta po volumenu trgovanja valutom dvije Korejske valute i jedna Kineska. Korejske valute Bithumb i Coinone bilježe preko 15% i 7% od ukupnog prometa, dok Kineska valuta OKcoin sudjeluje u prometu sa preko 10%.

Porast popularnosti ovih valuta u Južnoj Koreji odražava se pozitivno i na ostale kriptovalute pa tako Ripple’s XRP, bitcoin cash i monero billježe porast.

Unatoč pokazateljima koji kontradiktorno povezuju pad Bitcoina uslijed porasta Ethereum valute, ovih dana Bitcoin također raste i postiže vrijednost preko $4.500.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

1 Comment

Leave A Reply

X