Ethereum whaleovi u masovnom pokretu

0

Unatoč rasprostranjenim gubicima koji su objavljeni na cijelom kripto tržištu, Ethereum whaleovi su zauzeti trgovanjem Ethera po stopi koja nije viđena od siječnja ove godine.

Prema podacima Santimenta, Ethereum whaleovi su u srijedu izvršili ukupno 2.956 transakcija, od kojih je svaka procijenjena na više od milijun dolara, što je najveći dan transakcija whaleova u gotovo 5 mjeseci. Santiment je pojasnio da se whaleovi obično definiraju kao bilo koji račun koji drži vrijednost između 1 i 10 milijuna dolara.

Podaci dolaze dok trgovački par ETH/BTC također nastavlja pokazivati ​​relativnu snagu, unatoč kaosu izazvanom zbog raspada Terra projekta koji nastavlja vršiti pritisak na tržište i opće raspoloženje.

Ranije ovog tjedna, 6. svibnja, ETH/BTC dosegao je trotjedni maksimum, a prema analizi tržišta, ovaj trgovački par nagovještava potencijalni proboj, posebno jer se i Bitcoin i Ether približavaju onome što je Santiment nazvao “povijesnim zonama kupovine”.

Značajno je da je Ethereum porastao za gotovo 250% u odnosu na Bitcoin otkako je Beacon Chain pokrenut, što je označilo početak njegove migracije na proof-of-stake u prosincu 2020.

Nisu samo Ethereum whaleovi u akciji, prema podacima iz Glassnodea, srijeda je također obilježila najveći jednodnevni prijenos Bitcoina s whale entiteta na burze.

Carlos Gomez, glavni investicijski direktor u kripto hedge fondu Belobaba, rekao je da ova vrsta tržišne aktivnosti može značiti da su kripto investitori bliži dnu trenutnog bear marketa nego što shvaćaju.

Gomez je rekao da gornji grafikon prikazuje “jasno koordinirano kretanje većine velikih holdera u određenom 24-satnom roku”, što znači da whaleovi nastavljaju kupovati od emotivnih retail investitora.

Gomez je dodao da je teško reći je li cjenovno dno stvarno tu, ali je sugerirao da “nedavni dokazi pokazuju da nismo previše daleko od toga – jedina stvar je da ćemo možda morati živjeti ovdje dolje na ovim razinama nekoliko tjedana prije nego što se ponovno podignemo”

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X