Lipanj, 2020

23LipCijeli dan27RujArt Park Zagreb

Detalji događaja

 

Zagreb se u zadnjih nekoliko godina sve više ističe kao zanimljiva turistička lokacija. Za to su zaslužni i brojni kulturni događaji koji se organiziraju kroz cijelu godinu. Iako je poznat po jednom od najljepših advenata u Europi, Zagrebu dekoracije i zanimljivih događanja ne fali ni ljeti. Od svih evenata, kripto zajednicu najviše privlači Art Park Zagreb.

Art Park Zagreb smjestio se na središnjoj livadi parka Ribnjak. Ovaj događaj počeo se odvijati 2016-e godine te je nekoć potpuno zapušten parkić smješten između Ilice, Tomićeve ulice i Strossmayerovog šetališta, pretvoren u mjesto svih vrsta umjetnosti, ležernih ljetnih druženja i dobre atmosfere. U ljetnim mjesecima, projekt Art park je na spomenutoj lokaciji ugostio brojne umjetnike iz Hrvatske i svijeta koji su, ostavivši svoj trag, učinili ovo mjesto umjetničkom galerijom na otvorenome. Održane su i različite radionice za velike i male, projekcije filmova, odigrani turniri u stolnom tenisu, proslavljeni brojni filmski i glazbeni festivali čime je ova umjetnička oaza zaživjela kao jedno od omiljenih ljetnih mjesta brojnih posjetitelja.

Ove godine, Art Park Zagreb uvodi jednu značajnu promjenu. Omogućuje plaćanje kriptovalutama putem Adeo POS sustava. Sustav možete isprobati kupovinom osvježavajućih pića sve do 27. rujna ove godine.

Adeo POS je tehnološki napredna blagajna tvrtke Neoinfo koja omogućava plaćanje i kriptovalutama. Blagajna je integrirana sa sustavom koji je već poznat većini hrvatske kripto zajednice, s PayCekom. Za one koji nisu upoznati s PayCekom, to je platforma za procesiranje plaćanja u kriptovalutama. Procesiranje znači konverziju kriptovalute u HRK prema važećem tečaju u trenutku izvršenja usluge.

Adeo POS ovako je ostvario kompetitivnu prednost jer trgovcima omogućava plaćanja u kriptovalutama, u gotovini, karticama te putem mobilnih uređaja. Svi trenutni i budući korisnici Adeo POS usluge mogu u svega 5 minuta zatražiti ovu opciju prihvata kriptovaluta i pridružiti se društvu koje teži bezgotovinskim plaćanjima. Svoje prednosti Adeo POS prenosi i na svoje klijente, poput kafića, restorana i trgovina. I za trgovce i za kupce proces plaćanja kriptovalutama je jednostavan: svi koraci za trgovce su vrlo slični kao i kod drugih načina plaćanja, osim što se kod odabira plaćanja kriptovalutama na ekranu blagajne pojavljuje QR kod kojeg kupac skenira svojim mobitelom. Adeo POS Blagajna primi povratnu informaciju da je iznos plaćen te se račun ispisuje zajedno s podacima o transakciji kriptovalutom. Trgovcu na njegov IBAN sjedaju sredstva u kunama, i to bez ikakvih naknada!

Trajanje događaja

Sve do 6. rujna ove godine možete kupiti osvježavajuća pića pomoću kriptovaluta.

Toplo preporučamo da posjetite Art Park Zagreb. Tamo imate priliku ponešto naučiti, zabaviti se te osvježiti pićem koje ste platili u kriptovalutama. Vidimo se tamo!

Vrijeme

Lipanj 23 (Utorak) - Rujan 27 (Nedjelja)

Lokacija

Park Ribnjak

Ribnjak ul., 10000, Zagreb

Leave A Reply

X