Lipanj, 2018

05Lip(Lip 5)17:3006(Lip 6)20:30Balkan ICO Express12 regionalnih ICO-ova će pitchati na prvom Balkan ICO Pitch događaju

Detalji događaja

U Zagrebu će se održati prvi regionalni ICO pitch događaj pod organizacijom troje regionalnih udruga – Blockchain Think Thank (SLO), Bitcoin Asocijacija Srbije (SRB) i Udruge za Blockchain i Kriptovalute (CRO). Događaj će se održati u prostorijama HUB385 s početkom u 17:30 sati.

Pod originalnom inačicom ICO Express koja je prošla mnoge slovenske gradove i startupe gdje su isti imali priliku prezentirati svoje blockchain projekte u slovenskoj zajednici, ovaj događaj dobio je regionalnu notu te s nazivom Balkan ICO Express sada pokriva cijeli Balkan. U tome pomaže regionalna suradnja između troje udruga koje su ujedno i organizatori ovog događaja.

Ovaj inovativni koncept ICO turneje ima za cilj promociju balkanskih ICO projekata i startupa pred investitorima, savjetnicima i općom zainteresiranom populacijom. Format ICO pitcha je poprilično jednostavan te se sastoji od kratke 5-minutne prezentacije tima gdje je potrebno reći najbitnije informacije vezane uz projekt i koji problem rješavaju.

Vrijeme

5 (Utorak) 17:30 - 6 (Srijeda) 20:30

Lokacija

HUB385

Petračićeva ulica 4

Organizator

Udruga za Blockchain i Kriptovaluteinfo@ubik.hr Medulićeva 4

Leave A Reply

X