Prosinac, 2018

14Pro(Pro 14)08:0015(Pro 15)20:00Bločk Developer Konferencija u Čakovcu

Detalji događaja

Bločk je konferencija koja se prvi puta održala u 2017.-toj godini, a inspirirana je Web Summer Camp-om.

Fokus cijele konferencije jest razvoj i implementacija Blockchaina, a posebna pozornost pridaje se blockhain developmentu.

Ova dvodnevna konferencija održat će se u 14. i 15. prosinca ove godine.

Program će biti organiziran u dva djela, a to su predavanja i workshopovi. Cijeli program možete pogledati na ovom linku.

Ako smatrate da se adekvatna osoba i zainteresirani ste svoje znanje iz blockchan tehnologije podijeliti s drugima, možete se javiti organizatorima i možda upravo bi postanete jedan od predavača na ovom vrlo važnom događaju za hrvatsku kripto priču.

Organizatori

Konferencija Bločk je organizirana od strane Blockada (link), neprofitne organizacije koju je pokrenula ekipa iz Hrvatske. Tomislav Mamić, Bruno Škvorc, Antonio Perić – imena koja su vrlo poznata na domaćoj blockchain sceni. Organizatori su se osim organizacije Bločk-a nedavno i iskazali u organizaciji konferencije Blocksplit (link).

Mjesto održavanja Bločk eventa je grad Čakovec koji je lociran na samom sjeveru Hrvatske, u Međimurskoj županiji.

Cijene ulaznica

Cijene ulaznica su još u Early bird fazi što znači da su niže cijene, nego što će biti kasnije. Za plaćenije se prihvaćaju fiat i kripto valute, no ukoliko se odlučite kupiti ih kriptovalutama cijene su povoljnije.

Cijene u trenutku pisanja članka su sljedeće:

Ulaznica samo za predavanja = 40€

Ulaznica za workshop + predavanja = 120€

Ulaznica samo za workshop = 90€

Za čitatelje HPB-a osiguran je popust od 15% na cijene ulaznica. Pravo na popust ostvarujete putem promokoda “HPB <3” preko ovog linka.

Više informacija o cijelom događaju možete pronaći na sljedećem linku.

Vrijeme

14 (Petak) 08:00 - 15 (Subota) 20:00

Leave A Reply

X