Lipanj, 2018

20Lip18:0020:00Blockchain i kriptovalute #2Serija predavanja u organizaciji UBIK-a i CRIB Consultinga

Detalji događaja

Udruga za blockchain i kriptovalute – UBIK u suradnji s Crib consultingom organizira seriju od 3 predavanja.
Serija predavanja pokrit će tematiku od osnova blockchaina i njegovih prednosti u odnosu na tradicionalnu tehnologiju koja se danas koristi, pregleda protokola i platformi do trenutno aktualnog investiranja u kriptovalute te kako pokrenuti ICO projekt.

EDIT:

[VAŽNO]

Drugo predavanje s temom konsenzus mehanizama u blockchainu pomaknut će se s 11.06. na 20.06., kada se trebalo održati treće predavanje.

Treće predavanje o investicijama u kriptovalute i pokretanju ICO-a održat će se 02.07.

PROGRAM:
Drugo predavanje održava se 20.06., sa sljedećim temama:

1. Konsenzus mehanizmi – različiti konsenzus mehanizmi koji se trenutno koriste i razvijaju. Uz pregled svih konsenzusa govorit će se i o rudarenju te masternodovima.
2. Blockchain 1.0 – digitalne valute. Iznijet će se pregled najpoznatijih digitalnih valuta, njihove razlike i moguća primjena pojedinih.
3. Blockchain 2.0 i 3.0 – platforme. Iznijet će se pregled najpoznatijih platformi i protokola, njihove razlike te moguća primjena.

• Treće predavanje održat će se 02.07., a teme posljednjeg u seriji predavanja su:

1. Kriptovalute kao investicija. Napravit će se pregled osnovnih analiza koje se koriste u trgovanju kriptovalutama, različiti modeli investiranja, indexi, ICO, rudarenje, masternodovi…
2. Investiranje u ICO. Napravit će se pregled pojedinosti na koje svaki investitor treba obratiti pažnju prilikom ulaganja.
3. Kako pokrenuti vlastiti ICO projekt?

Više o predavačima:

Nikica Tomašić, Blaž Bolanča i Hrvoje Magzan osnivači su Crib consultinga koji se bavi edukacijama i savjetovanjem u blockchain industriji. Dugogodišnji su investitori u kriptovalute, savjetnici na blockchain projektima te aktivni članovi Udruge za blockchain i kriptovalute – UBIK.

Ako želite dobiti bolji uvid u blockchain tehnologiju, postati aktivan investitor, pokrenuti projekt na blockchainu ili se jednostavno samo bolje upoznati s ovom tehnologijom, dođite u HUB385 na seriju predavanja!
Dečki su obećali jednostavnu terminologiju, puno primjera iz prakse i spremnost odgovaranja na puno pitanja 🙂

Molimo da potvrdite svoj dolazak kroz ovaj FB event.

Vrijeme

(Srijeda) 18:00 - 20:00

Lokacija

HUB385

Petračićeva ulica 4

Organizator

Udruga za Blockchain i Kriptovaluteinfo@ubik.hr Medulićeva 4

Leave A Reply

X