Svibanj, 2018

30Svi18:0020:00Blockchain i kriptovalute #1Serija predavanja u organizaciji UBIK-a i CRIB Consultinga

Detalji događaja

Udruga za blockchain i kriptovalute – UBIK u suradnji s Crib consultingom organizira seriju od 3 predavanja.
Serija predavanja pokrit će tematiku od osnova blockchaina i njegovih prednosti u odnosu na tradicionalnu tehnologiju koja se danas koristi, pregleda protokola i platformi do trenutno aktualnog investiranja u kriptovalute te kako pokrenuti ICO projekt.

PROGRAM:
30.05.
Uvod u blockchain i kriptovalute. Prednosti i nedostaci blockchaina u odnosu na tradicionalnu tehnologiju. Primjena blockchaina u raznim industrijama.

• Prvo predavanje u nizu održava se u srijedu 30.05., a teme su:

1. Osnove blockchaina – Uvod u blockchain i kriptovalute (općeniti pregled svih bitnih pojmova)
2. Prednosti i nedostaci u odnosu na tradicionalnu tehnologiju, razlika između javnog i privatnog blockchaina te trenutno najveći problem blockchaina – problem skalabilnosti
3. Primjena blockchain tehnologije u raznim industrijama – računovodstvo, oglašavanje, „customer loyalty“, zdravstvo, osiguranje, „supply chain“, kreativna industrija, nekretnine…

Više o predavačima:

Nikica Tomašić, Blaž Bolanča i Hrvoje Magzan osnivači su Crib consultinga koji se bavi edukacijama i savjetovanjem u blockchain industriji. Dugogodišnji su investitori u kriptovalute, savjetnici na blockchain projektima te aktivni članovi Udruge za blockchain i kriptovalute – UBIK.

Ako želite dobiti bolji uvid u blockchain tehnologiju, postati aktivan investitor, pokrenuti projekt na blockchainu ili se jednostavno samo bolje upoznati s ovom tehnologijom, dođite u HUB385 na seriju predavanja!
Dečki su obećali jednostavnu terminologiju, puno primjera iz prakse i spremnost odgovaranja na puno pitanja 🙂

Molimo da potvrdite svoj dolazak kroz ovaj FB event.

Vrijeme

(Srijeda) 18:00 - 20:00

Lokacija

HUB385

Petračićeva ulica 4

Organizator

Udruga za Blockchain i Kriptovaluteinfo@ubik.hr Medulićeva 4

Leave A Reply

X