Rujan, 2020

02Ruj18:0023:00Crypto Art Party

Detalji događaja

Trenutno se u Zagrebu odvija Art Park event koji od svih događaja, najviše privlači kripto zajednicu zbog mogućnosti korištenja kriptovaluta za plaćanje osvježavajućih pića.

Ovaj događaj se odvija na središnjoj livadi parka Ribnjak, gdje je ugostio brojne umjetnike iz Hrvatske i svijeta. Ove godine se umjetnosti pridružila i tehnologija te je uvedeno plaćanje kriptovalutama putem Adeo POS sustava pomoću PayCek-a koji procesira transakcije. Procesiranje znači konverziju kriptovalute u HRK prema važećem tečaju u trenutku izvršenja usluge. Kripto procesor plaćanja PayCek sve je popularniji među hrvatskim poduzećima te je implementiran u kompanije: Hrvatska pošta, Swanky Mint hotel, Greyp, Franko’s, Husse, Tehno 2000, High Castle knjižara, In Kapital Exchange, Petrić gaming, VSC Pro+ i ostale. Ukoliko vas zanima kako na jednostavan način dodati opciju plaćanja kriptovalutama u vaše poslovanje, “ulovite” nekog iz Electrocoin tima na eventu!

Art Park Zagreb traje do 27.09., a za finale eventa Electrocoin je odlučio okupiti hrvatsku kripto zajednicu na Crypto Art Partyju. Očekuje vas kripto ekipa koja uživa u dobroj glazbi i osvježavajućim pićima koje su kupili kriptovalutama. Crypto Art Party će se održati 02.09. s početkom u 18 sati. Uz osvježavajuća pića, doživjet ćete uličnu umjetnost u stvaranju: pet poznatih i renomiranih street art umjetnika stvarat će pred vama svoje vizualne ideje o budućnosti koja nas čeka – digitalizaciji plaćanja i kriptovaluta.

Za ugodnu atmosferu pobrinut će se ekipa iz Chewing Gum kolektiva koja će poticati četverosatni igrokaz šarenih odsjaja reflektora u krošnjama Art Parka.

Svakako ponesite svoj mobitel s kripto novčanikom jer cijeli event je Crypto Happy Hour! Za plaćanje kriptovalutama uz svaki račun dobivate praktični “PayCek” otvarač-privjesak, a ako naručite tri ista pića, četvrto dobivate gratis. Vidimo se na Crypto Art Partyju, a više detalja možete pronaći i na Facebook Eventu!

Vrijeme

(Srijeda) 18:00 - 23:00

Lokacija

Park Ribnjak

Ribnjak ul., 10000, Zagreb

Organizator

Electrocoin d.o.o.info@electrocoin.hr Rukavec 5, 10090 Zagreb

1 Comment

 1. Napokon

  Hvala organizatoru na ovom organiziranom kripto događaju.
  Nadam se da je ovo poćetak jedne nove ere ponašanja i razmišljanaj u našem društvu.

  Ja svojim doprinosom u Rijeci već više od godinu dana educiram ljude o blockchain tehnologiji i kripto valutama ali odaziv i interes je veoma mali.

  Ovakva događanja su veliki korak naprijed.

  Valter

Leave A Reply

X