Listopad, 2018

15Lis(Lis 15)08:0016(Lis 16)18:00Dvodnevna konferencija BlockBeats

Detalji događaja

Dvodnevna konferencija koju vam najavljujemo dolazi pod nazivom BlockBeats 2018, a održat će se u Münchenu 15. i 16. listopada ove godine. München je odabran kao lokacija iz razloga što je to grad u središtu Europe u kojem su zaživjele mnoge industrije.

Na konferenciji će se pronaći više od 60 govornika koji će sa zainteresiranom publikom podijeliti svoje priče u kojima su oni integrirali blockchain tehnologiju u svoje poslovanje. Uz to će se i održati live stream na društvenim kanalima konferencije pa će se tako i moći pratiti cijeli program događaja online.

Iako je najavljeno preko 60 govornika u agendi, izdvajamo neke od njih:

Andranik Tumasjan

Tumasjan istražuje utjecaj digitalne transformacije na menadžment te na koji način se stvaraju novi poslovni modeli i prilike za poduzetništvo ovom tehnologijom.

Philipp Sandner

Sandner je član FinTechRat federalnog Ministarstva za financiranje i razvoj u Njemačkoj te je također jedan od osnivača Blockchain udruženja u Njemačkoj.

Florian Glatz

Glatz poručuje da će onaj tko će spojiti blockchain sa zakonima bit centar razvoja industrije u budućnosti.

Daniel Gasteiger

Gasteiger najavljuje da se na dnevnoj bazi 1,1 milijarda ljudi bori s dokazivanjem svojeg identiteta, a kroz blockchain vidi rješenje ovog problema.

Bosco Bellinghausen

Bellinghausen poručuje da je Blockchain taj koji će ostati, a samo najbolja rješenja koja su povezana uz ovu tehnologiju će opstati na tržištu.

Jasmin Güngör

Güngör govornica koja najavljuje da će ICO investiranje zamijeniti tradicionalan način investiranja – IPO i to u vrlo brzoj budućnosti.

Saznajte više informacija o događaju na linku.

Vrijeme

15 (Ponedjeljak) 08:00 - 16 (Utorak) 18:00

Leave A Reply

X