Srpanj, 2020

30Srp10:0016:00Radionica - "kako implementirati kriptovalute u vaše poslovanje"

Detalji događaja

Jedan od glavnih aktera na hrvatskoj kripto sceni, Electrocoin, odlučio je održati besplatnu radionicu o uvođenju kriptovaluta u poslovanje!

Zbog trenutne situacije u svijetu te posebne opreznosti kupaca pri kupnji robe svih vrsta, ključan potez svakog poduzetnika je uvođenje tehnoloških inovacija kojima će privući nove kupce. Sada je pravi trenutak za dodatne tehnološke iskorake, a uvođenje plaćanja u kriptovalutama je definitivno to. Svi koji žele privući novu skupinu klijenata i biti ukorak s najnovijim svjetskim tehnologijama mogu se pridružiti Electrocoin besplatnoj radionici koja će se održati u hotelu Split.

Electrocoin tim organizira stručni skup, prezentaciju i upoznavanje s tehnologijama i mogućnostima kriptovaluta, a raspored je prilagođen dolaznicima. Radionica nije zamišljena kao pasivna, već interaktivna radionica gdje će nakon prezentacije biti potaknuta rasprava i upoznavanja sudionika radionice te razgovor o benefitima uvođenja kriptovaluta u svoje poslovanje.

Uvođenje mogućnosti plaćanja kriptovalutama u kompanijama postaje sve veći trend u svijetu. Nadamo se da će tako biti i u Hrvatskoj te da će poduzetnici slijediti primjer kompanija kao što su: Hrvatska pošta, Swanky Mint hotel, Greyp, Franko’s, Husse, Tehno 2000, High Castle knjižara, In Kapital Exchange, Petrić gaming, VSC Pro+ i ostale.

Vrijeme održavanja

Događaj će se održati 30. srpnja s početkom u 10:00h, a trajat će sve do 16:00h.

Posjetite Electrocoin radionicu te saznajte kako na jednostavan način dodati opciju plaćanja kriptovalutama u vaše poslovanje!

Vrijeme

(četvrtak) 10:00 - 16:00

Lokacija

Hotel Split

Strožanačka cesta 20, 21312, Podstrana

Organizator

Electrocoin d.o.o.info@electrocoin.hr Rukavec 5, 10090 Zagreb

Leave A Reply

X